AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ KARAYEL

?FETÖ´NÜN HAİNLİĞİNİ YURTDIŞINDA ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ?

Hafta sonu mesaisini değerlendirmek üzere seçim bölgesi ilimize gelen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel nöbetçi vekil uygulaması kapsamında il teşkilatında tertiplenen basın toplantısı ile medya mensuplarının karşınsa geçti? Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Karayel FETÖ´nün kökünün kazınması için sonuna kadar mücadle verileceğini vurgulayarak "FETÖ yapılanmasının yurtdışında anlatılması için çalışmalar yürütüyoruz? ifadesini kullandı?
Hafta sonu mesaisini değerlendirmek üzere geldiği seçim bölgesi Kayaseri´de İl Başkanlığınca tertiplen nöbetçi vekil uygulaması kapsamında ilimiz sakinlerinin sorunlarını dinleyip çözüm yoları arayan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel uygumla öncesi medya mensupları ile bir araya gelerek ülke gündemini değerlendirdi?
FETÖ´nün kökünün sonuna kadar kazınacağını vurgulayarak sözlerine başlayan Vekil Karayel, " Devletimiz adaletin gereği olarak son derece hassasiyetle bu çalışmaları yerine getiriyor ve kimsenin mağdur olmaması için elinden gelen her şeyi yapıyor. Belki beklenenden daha yavaş süren çalışmalar olabilir ama neticesinde devlet işini bazen yavaş yapar ve mutlaka yapar. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın? ifadesini kullandı?
Sözlerinin devamında Fetö ile bağlantısı olduğu tesbit edilen şirketlere kayyum atanması konunda da değerlendirmede bulunan Karayel "Devlet olarak ve hükümet olarak hiçbir şirketin milletin ekonomik değerini, vergi vererek işçi çalışan hiçbir ekonomik değeri yok etmek gibi gayemiz yoktur. Bunlarla ilgili ekonomik sıkıntıların olduğunun farkındayız. Bunların giderilmesinde bizim önceliklerimiz arasındadır " diye konuştu.
Devam eden Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgilide bilgiler veren Vekil Karayel "Fırat Kalkanı operasyonu Türkiye´mizin önemli gündemidir. Suriye´de ki operasyonumuzun hedefi Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı tehdit unsuru oluşturan yapıların tamamının sınırlarımızdan temizlenmesidir. Türkiye için Suriye´den gelecek tehditler sona erene kadar bu çalışmalar devam edecektir." Dedi..
Sözlerinin sonunda FETÖ´nün yurt dışında anlatılması için çalışmalar yürüttüklerini de duyuran Ak Parti Milletvekili Karayel, "Avrupa´da, Amerika´da, Asya´da ve Afrika´da bunların anlatılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bunların neticelerini almaya başladık. En son Körfez ülkelerinde FETÖ terör örgütü olarak tanımlandı. Afrika ülkeleri tarafından da bunlara karşı ciddi bir hareket başlamış durumdadır. Birçok Avrupa ülkesi FETÖ´cü teröristlere kucak açmıştır. Dolayısıyla bunu her aşamada ve her kademede dile getiriyoruz. Türkiye aktif dış politikasına devam etmektedir. Bu çalışmaların hepsini tüm hızıyla yapıyoruz" şeklinde konuştu.
Vekil Karayel değerlendirmelerinin ardından medya mensuplarının sorularını da cevaplandırdı? Kayseri´de eski havaalanının olduğu bölgede toprak altında 50 savaş uçağının bulunduğu yönünde iddialar olduğu şeklindeki soruya "Resmi açıklamaların yapılmasını bekliyoruz? diyerek cevap veren Karayel sözlerini şöyle sürdürdü? ?Aldığımız ilk bilgiler toprağın altında metal çeşitli unsurların tespit edildiğidir. Bizim bildiğimiz kadarıyla çıkarılma işlemi gerçekleşmedi. Bu süreci takip ediyoruz. Eğer böyle bir şey varsa ülkemizin nasıl geri bırakıldığının en önemli göstergelerinden birisi olarak birkaç tanesi müzede sergilenecektir. Eğer ortaya çıkarsa Kayseri´mizde belki dünyada hiç olmayan savaş uçağı sahibi olacak. Onları gördükçe yeni nesillerde aslında ne yapabildiğimizi, neleri yaptığımızı ve nasıl geride bırakıldığımızı görecekler. Biz Türkiye olarak başkalarından daha az zeki değiliz. En az onlar kadar zekiyiz. Bilimde onlar kadar ilerdeydik ve daha da ileri olacağız. Kendi uçağımızı ve arabamızı daha önce nasıl yaptıysak 2023 vizyonu çerçevesinde yine yapacağız."
HABER MERKEZİ?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı