AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ELİTAŞ:

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUSTAFA ELİTAŞ:

?İNSANLARIN OY KULLANMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN TERÖR ÖRGÜTÜ VASITASIYLA ELİNDEN ALINMASINI ENGELLEYECEK KARARLARA BAZI SİYASİ PARTİLERİN DAHA FAZLA BİR ŞEKİLDE İTİRAZ ETMESİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ?

   AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, Avşar Aslan ve AK Parti Kocasinan ilçe teşkilatı, eski sanayi bölgesinde esnafı ziyaret etti. Yapılan ziyaret sonrası konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, ?Seçim güvenliğini sağlayarak demokratik hakkını özgüven içerisinde kullanmaya çalışan insanların oy kullanma özgürlüğünün terör örgütü vasıtasıyla elinden alınmasını engelleyecek YSK´nın ve il seçim kurullarının bu kararlarına bazı siyasi partilerin daha fazla bir şekilde itiraz etmeleri düşündürücü? dedi.
Eski sanayi bölgesinde yapılan esnaf ziyaretine AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, Avşar Aslan ve AK Parti Kocasinan ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Esnaflar, AK Parti teşkilatının yaptığı ziyareti memnuniyetle karşıladı. Yapılan ziyaret sonrası konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, ?Bugün eski sanayi bölgesinde esnafı ziyaretinde bulunuyoruz. Hakikaten esnafımızın bizlere teveccühleri çok olumlu. 1 Kasım seçimlerine gelirken vatandaşlarımızın AK Partiye teveccühünü görüyoruz. Kayseri 7 Haziran seçimlerinde kaybettiklerini 1 Kasım´da telafi edecek diye düşünüyorum. Ben tüm Kayserili hemşerilimize çok teşekkür ediyorum. Esnafımızı gezdiğimiz zaman AK Partiye oy veren vermeyen herkes bizlere kapısını sonuna kadar açıyor. Buda bizleri çok memnun ediyor. Bu açıdan kendilerine teşekkür ediyorum? diye konuştu.
Elitaş ayrıca, ?Son zamanlarda biliyorsunuz 20 Temmuz tarihinde PKK terör örgütü alçakça masum güvenlik görevlilerimizi, evinde uyuyan 2 güvenlik görevlimizi şehit ederek bu lanetli saldırılarını başlattı. 23´ünden itibaren de Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütüne karşı amansız bir mücadeleye başladı. O günden bu yana terör örgütüne ağır darbeler verildi. İnşallah bu bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Şehitlerimiz geliyor, yüreğimiz yanıyor ama bir mücadelede ister istemez bu şekilde oluyor. Gönül ister ki Türkiye huzur içerisinde geleceğine emin adamlarla ilerlesin? şeklinde konuştu.
Sözlerini sürdüren Elitaş, ?Bazı medya gruplarını takip ettiğimizde terör örgütünü şirin göstermeye, güvenlik güçlerimizi sanki yanlış bir şey yapıyormuş gibi göstermeye çalışmaları maalesef beni olduğu gibi bu memlekette yaşayan ülke sevdalısı herkesi üzüyor. Umut ediyorum barış içerisinde bir seçim ortamını gerçekleştirmiş oluruz? dedi.
Elitaş, ?Güneydoğu´da bazı vilayetlerde Valilerin isteği doğrultusunda seçmenlerin tehdit edildiği, seçim güvenliğinin olmadığı yönünde il seçim kurullarına yapılan müracaatlar var. Bu müracaatlarda seçim kurulları Valiliğin talebini doğru bularak Yüksek Seçim Kuruluna bu kararlarını iletti. Ümit ediyorum ki Yüksek Seçim Kurulu da yerel manada bu seçim güvenliğinin oluşmasında ortaya çıkacak sorunları kaldırmak için aldıkları tedbirlerini kabul görmesidir. Bunun en üzücü taraflarından birtanesi seçim güvenliğini sağlayarak demokratik hakkını özgüven içerisinde kullanmaya çalışan insanların oy kullanma özgürlüğünün terör örgütü vasıtasıyla elinden alınmasını engelleyecek YSK´nın ve il seçim kurullarının bu kararlarını bazı siyasi partilerin daha fazla bir şekilde itiraz etmeleri düşündürücü. Hadi Cumhuriyet Halk Partisi HDP ile gizli koalisyon görüşmelerini yapıyor. Belki onlar birbirleriyle bir ruh ikizi düşüncesini ortaya koyabilir ama Milliyetçi Hareket Partisinin de bu şekilde devam etmesi terör örgütünün milleti korkutma yönündeki gayretlerine su taşıması gerçekten üzücü bir hadise. Eğer 7 Haziran seçimlerinde Devlet Bahçeli o gün gece yarısı ?hadi erken seçime´ söyleminde bulunmasaydı biz AK Parti olarak Milliyetçi Hareket Partisiyle koalisyon yapmayı arzu ediyorduk. Kendilerine de ifade ettik. AK Partiye oy veren seçmenin yüzde 50´si Milliyetçi Hareket Partisi ile koalisyon yapmayı arzu ediyordu. Milliyetçi Hareket Partisine oy veren seçmenin yüzde 55´i AK Parti ile koalisyon kurmayı arzu ediyordu ama sayın Devlet Bahçeli her ne hikmetse bazı çevrelerin yaptığı oyunlara bilerek veya bilmeyerek alet olarak AK Parti-MHP koalisyonunun önünü tıkayan bir unsur haline gelmiştir. Herhalde halkımız be meseleleri değerlendirecek 1 Kasım seçimlerinde gereğini yapacaktır diye düşünüyorum? ifadelerini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı