AK PARTİ İL BAŞKNALIĞI´NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR?

AK PARTİ İL BAŞKNALIĞI´NA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR?

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerle başkanlığa seçilen Serbest Meslek Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´nu ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda buluna Oda Başkanı Yedikaya ?Seçimler neticesinde yönetim kurulumuzu oluşturduk ve ziyaretlerimize başladık inşallah bundan sonra oda olarak daha aktif rol almayı düşünüyoruz? değerlendirmesinde bulundu?

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerle başkanlığa seçilen Serbest Meslek Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´nu ziyaret ettiler?

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Muhasebe her zaman ön planda olan bir yöntem, inşallah düzenleyeceğiniz konferanslarda ya da toplantılarda gençlerimiz için bu sektörü düşünenler mutlaka olacaktır onlar için bir program yaptığınız taktirde bizlerden de mutlaka katılım olacaktır, tekrar geldiğiniz için şahsınıza ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?

Ak Parti İl Başkanlığına ikinci ziyarette OSB Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette bir konuşma yapan OSB Başkanı Tahir Nursaçan ? Dubai ile ilgili uzun zamandır çalışmalar yapıyorduk. Ticaret Bakanımıza teşekkür ediyorum. Dubai de açılacak olan merkezimizi bakanımız onayladı. İnşallah Kayserili sanayimize bu büyük bir fırsat olacak. 70 civarında sanayimizi Dubai ye götüreceğiz. Afrika ve Ortadoğu pazarını gireceğiz. Bu hem ülkemize hem Kayserili sanayicimize büyük bir fayda sağlayacak diye umut ediyorum. Hayırlı olsun ?şeklinde konuştu?

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´da ?Sanayicilerimiz bizim olmazsa olmazımız. Sayın OSB Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah yaptıkları hizmetler karşılıksız kalmıyor. Sanayicimizin bu gayreti bizi de heyecanlandırıyor. Rabbim Utandırmasın. Memleketimize sağlanacak katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı