AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN:

AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN:

?DERECE YAPTIĞIMIZDAN DOLAYI BAŞBAKANIMIZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİK?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden kurulan yeni hükümette Mustafa Elitaş´ın Ekonomi Bakanı olmasını değerlendirerek, ?Layık oluğu yerde diye düşünüyorum. İnşallah Kayseri´ye hayırlı olmasını temenni ediyorum, hayırlar getireceğinden de eminim inşallah? dedi.
1 Kasım seçimleri için çok büyük bir gayret gösterdiklerini ve bu emeklerinin karşılığını aldıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, derece yapmalarından dolayı Başbakan Ahmet Davutooğlu tarafından plaket ile ödüllendirildiklerini söyledi. Özden, ?Ankara´da genel başkanımızla il başkanları toplantısı yapmıştık. Toplantıda başbakanımız Kayseri´deki sonuçlarda elde edilen başarılardan dolayı il teşkilatımıza bir ödül verdi. 32 günlük güzel ve yorucu bir çalışma süreci geçirmiştik. Bu süreç çok başarılı oldu. Sağ olsun genel başkan yardımcılarımız, bakanımız, grup başkanvekilimiz hepsi bütün SKM programlarına uydular ve bizimle beraber oldular. Güzel bir çalışma sonucu birlik ve bütünlük çıktı. Bu bütünlüğün neticesinde Kayseri´de bir başarı çıktı. Kayseri´de AK Parti´nin şuana kadar almış olduğu en yüksek oyu almış olduk. Teşkilatımıza, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların katkıları çok büyük. Şöyle söyleyeyim başbakanımız bile Kayseri´de bir buçuk günde miting yapılabileceğine inanıyor. Bu çok önemli bir şey. Çok şükür ki biz de bu göreve layık olduk ve bir buçuk günde o mitingi hazırladık. Bizler ona inanıyoruz, şuna da inanıyoruz; artık Kayseri´nin bize verdiği bu oylar bize daha da bir yük getirdi. Daha da bizi şevklendirdi. Artık bundan sonra daha da fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Kayseri´de bize oy veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun bizi desteklediler. Bundan sonra inşallah biz de onlara elimizden gelen bütün gayreti göstererek çok daha faydalı hizmetler yapmak için uğraşacağız. Bunun için de çaba sarf edeceğiz. Tabi bu başarılar yalnız başına gelmiyor. Uğraşıların neticesinde geliyor. Hükümetimizin açıkladığı program neticesinde geliyor. Hükümetimiz çok güzel programlar açıkladı. 7 Haziran seçimlerinden sonra yapılan toplantılar, uzun süreli konuşmalar, başbakanımızın milletvekilleriyle yaptığı toplantı, il başkanlarıyla yaptığı toplantı ve bütün illerde yapılan istişarelerin neticesi. Kayseri´de 7 Haziran seçimlerinden sonra 600 program yapıldı. Bu 600 program milletin bizden ne istediğini, Kayseri halkının ne istediğini, bizden beklentilerin neler olduğunu, bu beklentilere nasıl cevap vermemiz gerektiğini biz de uğraştık, çalıştık ve bir şekle getirdik diye umut ediyoruz. Sağ olsun takdir de gösterdiler bizi tekrar iktidar yaptılar. Biz de bunun neticesinde Kayseri´ye çok daha hizmetler vermeyi düşünüyorum. Plaketimizi almak da bize onur verdi. Ayrıca takdir ve teşekkür belgesi aldık genel başkan yardımcımızdan. Sonrasında da başbakanımızdan Kayseri´nin derece yapmasından dolayı aldığımız bir plaketimiz var. Bunların Kayseri´ye hayırlar getirmesini diliyoruz. İnşallah biz de bunun hakkını veririz diye düşünüyorum? dedi.
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın hak ettiği yerde olduğunu vurgulayan Özden, ?Tabi Kayseri´den 3 bakan olmasını istiyorduk. Kayseri teşkilatları olarak Kayseri´de birden çok bakan olsun diye uğraştık fakat başbakanımız 1 bakan takdir buyurdular. Tabi Türkiye genelini düşünürsek Kayseri´ye 1 bakanlık verildi. Çok şükür bakanlığımız var, ekonomi bakanlığımız var. Bir televizyon programında görüş bildirmiştim, üç tane bakan bekliyordum. ?Ya Şehircilik Bakanlığı´nı, ya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı´nı ya da Ekonomi Bakanlığı´nı istiyoruz´ demiştik. Çok şükür bu dileğimizden Ekonomi Bakanlığı oldu. Ben Elitaş Bakanımızın Kayseri´ye çok faydalı olacağını, ticaret şehrinde ekonomi bakanının çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. Çok şükür bunların bir öğesi de zaten Elitaş vekilimdi. Kendisini AK Parti´de ispat etmiş bir vekilim ki o kadar güzel grup başkanvekilliğini yaptığını herkes biliyor ve takdir ediyor. Layık oluğu yerde diye düşünüyorum. İnşallah Kayseri´ye hayırlı olmasını temenni ediyorum, hayırlar getireceğinden de eminim inşallah? ifadelerini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı