AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET EDİP, HATIR SORDU?

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET EDİP, HATIR SORDU?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde çarşı esnafını ziyaret edip, hatır sordu?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde çarşı esnafını ziyaret edip, hatır sordu? Medya mensuplarının ülke gündemine dair sorularını da cevaplayan Özhaseki 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün yeni parti kuracağı iddialarına yönelik soruya "Faraziyeler üzerine konuşulmaz. Ortada fol yok yumurta yok" değerlendirmesinde bulundu?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi ilimizde çarşı esnafını ziyaret edip, hatır sordu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve partililer ile birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki medya mensupları ile sohbet edip ülke gündemine dair soruları cevapladı? 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün yeni parti kuracağı ile ilgili iddiaların sorulması üzerine "Arkadaşlar, faraziyeler üzerine konuşulmaz. Ortada fol yok yumurta yok? şeklinde sert çıkan Özhaseki sözlerinin devamında ?Ne diyelim. Yani şu an adam çıkarsa şunu yapar demek de garip bir şey. Oluyorsa yaparlar, ne yapalım. Biz de bakar görürüz, çok da zannetmiyorum. Bunların hepsi faraziye, bunun üzerine fikir yürütülmez" değerlendirmesinde bulundu?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Sahabiye Projesi ile ilgili olumsuz gidişatın hatırlatılması üzerine de ?İnşaat Sektörünün son dönemde dövizdeki dalgalanma sonucu yaşadığı krizin projeyi olumsuz etkilediğini hatırlatarak ?Böyle bir ortamda hali ile proje yavaşladı.Ancak en kısa sürede ivme kazandırılarak tamamlanacaktır.?



“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği