AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ,

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ,

?İNSANOĞLU HIRSI İLE İLAHİ DENGEYİ BOZUYOR?

Develi Belediyesince yapımı tamamlanan ?Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayrıştırma Tesisi´ AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle açıldı? Açılış töreninde Develi İlçe sakinlerine seslenen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ?Cenabı Allah bu dünyayı denge üzerine yaratmış, dengesiz hiçbir şey yok. Hesapsız, kitapsız hiçbir işlem yok. Ama bu dengeleri insanoğlu ne yazık ki hırslarıyla, çok tüketimiyle bozuyor" değerlendirmesinde bulundu?

Develi Belediyesince yapımı tamamlanan ?Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayrıştırma Tesisi´ AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle açıldı?

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ilçeye hizmetlerin devam edeceğini kaydederek " Develi tarihinin en iyi altyapı çalışmalarını yaparak ilçemizde kanalizasyon hatları, elektrik ve altyapı çalışmalarını tamamlayarak adeta ilçemizin ameliyatını yaptık. ´Halka hizmet hakka hizmet´ anlayışı ile çıktığımız bu yolda Develimiz için çalışmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı?.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´da Erciyes´in hemen yanı başında bulunan böyle bir tesisin çevreye, doğaya, insana yapacağı katkının son derece açık olduğunun altını çizerek tesisin Develiye kazandırılmasında emeği geçenlere şükranlarını sundu?

Törenin onur konuğu AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´ de " Neden eskiden çok az kaynaklarla besleniyorduk? Az üretiyorduk, haliyle dışarıya attıklarımız da az oluyordu, atıklar da az oluyordu ve tabiat ilerleyen süreçte bu atıkları yok ediyordu. Ama simdi öyle bir döneme geldik; milyonlarca nüfusu barındıran, yapılması gereken güzel işler olduğunu düşünüyoruz. Cenabı Allah bu dünyayı denge üzerine yaratmış, dengesiz hiçbir şey yok. Hesapsız, kitapsız hiçbir işlem yok. Ama bu dengeleri insanoğlu ne yazık ki hırslarıyla, çok tüketimiyle bozuyor" değerlendirmesinde bulundu?.

 AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Temoçin, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdulkadir Akdeniz´de hazır bulunduğu ve Develi ilçe sakinlerinin yoğun şeklide ilgi gösterdiği tören protokol üyelerinin açılış kordelasını kesmesi ile noktalandı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet Develi ilçesindeki açılışın ardından ayaklarının tozu ile Talas ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan Nuh Efendi Camisi´nin açılış törenine iştirak ettiler? Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki burada yaptığı konuşmada da Kayseri´nin hayırseverlik konusunda iyi bir seviyede bulunduğunun altını çizerek "Bu dünyaya gelen herkes bir gün gidiyor, duran yok. Bir varmış bir yokmuş misali. Gidenleri en fazla oğlu veya kızı hatırlar. Bir eser bırakanı çok daha fazla kişi hatırlar. Güzel işler yapanlar gittikten sonra da hayırla anılırlar. Yüzlerce yıl anılan insanlar güzel ve faydalı işlerden dolayı anılıyorlar. Hayırseverlikte de Kayseri´nin eşi benzeri yok. Sadece bugün değil, Kayseri yüzyıllardır bu sıfatı taşımaya devam ediyor. Evet aslında adı anıldığı zaman ticaret şehri gibi gözüküyor, sanayi şehri deniliyor ama hayırseverlikte üstümüze kimseyi tanımayız. Kayseri olarak 81 ile örnek teşkil ediyoruz. Bu şehirde 4 üniversite ve bu üniversitelere ait 100´ün üzerinde bina var. Bu binaların neredeyse tamamını hayırseverlerimiz yaptırdı. Yani biz bir taraftan kazanıyor diğer taraftan da toplumla bu kazancı paylaşıyoruz." Diye konuştu?

Konuşmaların ardından Nuri Efendi Camiisi dualarla ibadete açıldı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Kayseri programının üçüncü durağında Büyükşehir Belediyesi ve Melikgazi Belediyesince ortaklaşa yapımı tamamlanan İldem Emniyet Hizmet Binası´nın açılış törenine iştirak etti? Kayseri´nin yeni Valisi Şehmus Günaydı´ın da iştirak ettiği törende Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki,Türkiye´nin son 40 yıldır farklı terör örgütleriyle mücadele ettiğini hatırlatıp,dünyada başka hiçbir devletin bu terör örgütleriyle başa çıkamayacağını vurgulayarak şunları kaydetti?"Dünyanın hiçbir ülkesinin başında bu kadar bela yoktur. Bir tarafta 40 yıldır mücadele ettiğimiz PKK belası var, bir tarafta din adına ortaya çıkan ancak çirkin yüzlerini 15 Temmuz gecesi gösteren hain bir örgüt olan FETÖ var. Bir taraftan da DEAŞ diye bir örgütle uğraşıyoruz. Başka taraftan da DHKP-C örgütü var. Bu terör örgütlerinin tamamı dışarıdan besleniyor. Bu örgütlere paralar veriliyor, lojistik destek veriliyor, istihbarat veriliyor, akıl veriliyor. Bu belalar herhangi bir ülkenin başına gelmiş olsaydı, emin olun ayakta kalamazlardı. Biz çok şükür bu belaların altından kalkıyoruz."

Türkiye´nin terör örgütlerine ve onların destekçilerine karşı mücadelesinin sonuna kadar devam edeceğini belirten Özhaseki, "Son iki yıldır da bu örgütlerle bizi dize getiremeyenler ekonomik olarak bizi dize getirmenin yolunu arıyorlar. Envaiçeşit baskılar yaptılar. ´Türkiye´de yatırım yapmayacaksınız´ dediler. Kendi şirketlerine Türkiye´den çekilme emri verdiler. Kredi kullanmamızı engellemeye çalıştılar. Türkiye´yi terör ülkesi gibi ilan edip turistlerin bile önünü kesmeye çalıştılar. Son dönemde de piyasadaki paralarla oynayarak Türk parasını itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Hükümet olarak bu işin üstesinden de geldik." Diye konuştu ?

Konuşmaların ardından hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ve Vali Günaydın´ın yanı sır a AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"