AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YRD. ÖZHASEKİ:

?NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRECEĞİZ?

   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi Kayseri´de Gönüllü Kültür Teşekküllerince tertiplenen kahvaltılı toplantıya iştirak ederek ilimiz sivil toplum kuruluşu temsilcilerine seçim dönemindeki katkılarından dolayı şükranlarını sundu? Özhaseki ?7 Haziran´da biz oturduk kendi içimizde çok istişareler yaptık. Suçu kendimizde bulduk. Milletimize de dedik ki ?Hatalarımızdan ders aldık. Onlarda bizi anladılar ve başardık. Şu bir gerçek ki, biz ülke olarak bir olduğumuz müddetçe her türlü sorunun üstesinden geliriz? değerlendirmesinde bulundu?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği seçim bölgesi Kayseri´de Gönüllü Kültür Teşekküllerince tertiplenen kahvaltılı toplantıya iştirak etti? Toplantıya ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti?
Toplantının başlangıcında Gönüllü Kültür Teşekkülleri adına bir konuşma yapan Mazlum- Der Şube Başkanı Ahmet Taş, ?Milletvekillerimiz ile belli aralıklarla bir araya gelmek, ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili olarak istişare etmek amacıyla bir program düzenledik. Malumunuz 1 Kasım´da Türkiye genel seçime gitti. Herkes tercihini ortaya koydu. Adalet ve Kalkınma Partisi yeniden iktidara geldi. Diğer partilere de vatandaşlar muhalefet görevi verdi? diye konuştu?
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, ?Seçim vaatlerimizin hepsi hükümet programımızın içinde bulunuyor. Daha önce yaptığım konuşmamda bu bizim seçim vaadimiz değil, hükümet programımız demiştim. Ben sizlere tek tek teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise konuşmasında ?Allah´ım bu güzel günlerde iyi şeyler yapmayı bize nasip etsin. Bu dünyada herkes kendine düşen rolü oynuyor. Bu gün bana bir görev düştü ben de bunu hakkıyla yapmaya çalışıyorum. Son bir yıl Türkiye çok hareketli günler yaşadı. 7 Haziran´da biz oturduk kendi içimizde çok istişareler yaptık. Suçu kendimizde bulduk. Milletimize de dedik ki ?Hatalarımızdan ders aldık´ dedik. Onlarda bizi anladılar ve başardık. 1 Kasım seçimlerinde Allah bize bu günleri de gösterdi ve AK Parti´nin zaferi ile sonuçlandı. Birlikten rahmet doğar, ayrılıkta azap vardır. 1 Kasım seçimlerinde de bu rahmeti bir kez daha yaşadık.7 Haziran´da neden bu hale geldik diye öz eleştiri yaptıysak, doğru tespit yaparak doğru hareket ettiysek 1 Kasım´da da kerameti kendimizde aramadık. Ortaya çıkan tablo neticesinde aldığımız dersleri açıklıkla ifade ettik ve vatandaş bunu gördü ve sevdi. Bu güne kadar yapılan tüm işlerde dürüstlükle hareket ettiğimizi de gördü. Artık bu belirsizliğin son bulmasını vatandaş istedi. O meşakkatli dönemdeki durağanlıktan vatandaş kurtulmak istedi. Belirsiz ortamdan vatandaş etkilendi ve bunun bitmesini istedi. Türkiye´nin içeride ve dışarıda o kadar düşmanı var ki herkes bunları biliyor. İstediler ki ?bu fetret döneminde anarşiyi yükseltelim, öz yönetimler ilan edelim ve vatandaşları sokağa dökelim, dünyaya çıkıp Türkler faşist diyelim´ diye ortaya çıktılar. Bütün hesapları buydu ama öyle olmadı. Çok sert cevap verildi. Çünkü Doğu´daki kendi halindeki vatandaşlarımızın istediği haklar varsa zaten verilmişti. Havaalanları, hastaneler yapıldı. Bunlardan rahatsız olan PKK´ydı. Yatırım yapılırsa vatandaş Türkiye Cumhuriyeti ile beraber hareket eder, insanları isyana teşvik edelim bunun provasını yaptılar. Allah´a şükür bu dönemler de atlatıldı. Vatandaşlar bunu gördü. Vatandaş ve teröristi ayırdığımızı gördüler. 1 Kasım seçimlerinin imtihan olduğunu biliyorduk. Her an teyakkuzda olarak, ne söz verdiysek yerine getirerek bu şekilde hareket edeceğiz. Önümüzdeki günlerde sözlerimizi yerine getireceğiz. Kanun gerektirmeyen işlerde ne söz verildiyse bunlar yerine getirilecek.? İfadesini kulandı?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı