AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ:

? TALAS BELEDİYESİNİN HİZMET ÇIKARMASI TÜM BELEDİYELERE ÖRNEK OLACAKTIR?

Talas Belediyesince ? Belediye Mahallemizde? sloganı ile başlatılan ve kırsal mahallelerin tespit edilen ihtiyaçlarının aynı anda bütün birimlerce giderildiği hizmet çıkarması AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin de katılımıyla Başakpınar Mahallesinde devam etti.  Özhaseki, Talas Belediyesinin yapmış olduğu bu çalışmaların önümüzdeki günlerde tüm belediyelere örnek olacağını söyledi.

İlki Çömlekçi Mahallesi´nde yapılan fen işleri, park bahçeler, temizlik işleri, ulaşım hizmetleri gibi belediyenin bütün birimlerinin yer aldığı çalışmanın on yedinci durağı Başakpınar Mahallesi oldu.

Başakpınar Mahallesindeki hizmet çıkarması törenine AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,  Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve mahalle sakinleri katıldı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, daha önceden tespit edilen mahallenin bütün ihtiyaçlarını plan dâhilinde üç gün süreyle tamamlayacaklarını belirten Mustafa Yalçın şunları söyledi.

 ?Değerli Başakpınar´lı kardeşlerim. Talas Belediyemizin ve Büyükşehir Belediyemizin ilgili birimleri, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak hepimiz birden köylerimizde çalışma başlattık. Cenabı Allah hizmetlerimizi daim eylesin. Merkezin yanında kırsal mahallelerin de bisim için önemi büyük. Başakpınar´da, diğer köylerimiz de bizim için çok önemli. Bu çalışmanın sebebi, şehirdeki konfora yaklaşabilmektir. Bu nedenle bunu proje haline getirdik. Muhtarımız ve sizlerle yaptığımız istişareler sonucu eksikleri tespit ettik. Hakikaten üç günde 40 tane iş makinası ve 100´e yakın personelle birçok iş yapılacak. Bu çalışmadan farklı olarak daha sonraki yatırımlarımızı da planlamış durumdayız.?

 Burada vatandaşlara bir konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Talas Belediyesinin yapmış olduğu bu çalışmaların önümüzdeki günlerde tüm belediyelere örnek olacağını söyleyerek şunları kaydetti. ?Sözlerime başlarken öncelikle Mustafa Yalçın başkanımı tebrik ediyorum. Bu hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mustafa Bey yaklaşık 20 yıllık mesai arkadaşımdır. Belediyede ilk günlerimizde vardı, son günlerimizde de beraberdik. İyi günler, zor günler, sıkıntılı günleri beraber geçirdik. Orada çalışkanlığını ve dürüstlüğünü gördük. Allah razı olsun fedakârlığını gördük. Allah razı olsun şimdi bilgi ve birikimini Talas için kullanıyor. Yeni bir şey başlattı. Öyle zannediyorum ki Kayseri´ye örnek olduğu gibi önümüzdeki günlerde birçok belediye bu yaptığını da örnek olacak. Biraz önce kendisi söyledi. Hanımların bahar gelirken bahar temizliği, kış gelirken kış hazırlığı gibi. Şimdi burada bu hizmet yapılıyor. Gelecek sene yine bahar temizliği lazım. Yine gelip yapacak. Önümüzdeki sene yine gelip yapacak ve saydığı hizmetleri sizler için devam ettirecek. Ellerine sağlık, Allah razı olsun diye dua ediyorum. ?

  Konuşmaların ardından Mehmet Özhaseki´nin start vermesiyle 3 gün sürecek hizmet çıkarması Başakpınar Mahallesinde başladı.  Mehmet Özhaseki ve beraberindekiler Başakpınar´daki ilkokulun dış boyasına yardım ederek tören sonlandırıldı.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor