AK PARTİ DE YOGUN HAFTA SONU MESAİSİ

AK PARTİ DE YOGUN HAFTA SONU MESAİSİ

Ak Parti İl Başkanlığında yoğun hafta sonu mesaisi gerçekleştirildi. Koordineli olarak birim toplantısı, İl Danışma toplantısı ve Ak Parti İl Başkanlığınca düzenlenen Ümmet iftarı yoğun katılımla gerçekleşti.

Ak Parti İl Başkanlığında yoğun hafta sonu mesaisi gerçekleştirildi. Koordineli olarak birim toplantısı, İl Danışma toplantısı ve Ak Parti İl Başkanlığınca düzenlenen Ümmet iftarı yoğun katılımla gerçekleşti.

Yoğun katılım ile Hunat Camii önünde gerçekleştirilen Ümmet İftarına Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ve Yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Hunat Hatun Külliyesinde düzenlenen bu program inşallah burada bir başlangıç yapılmış olur ve bundan sonra burada nice ramazanlar geçirmiş oluruz. Bu günler bizim en çok birlik be beraberlik duyduğumuz günler. İslam Coğrafyası kan gülünde olmasına rağmen ülkemizde çok şükür Müslüman kardeşlerimiz rahatlıkla oruçlarını tutabiliyorlar. Allah huzur içerisinde ramazanımızı geçirtir ve ramazan bayramına eriştirmeyi nasip eder dedi.

 Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise;  Güzel bir sofraya ev sahipliği ve misafirlik yapıyoruz. Güzel bir katılım var. Soframız maddi manada geniş değil ama manevi manada çok geniş ifadeler barındırıyor. Kete, yoğurt, hurma ve su. Böyle mütevazı bir sofraya katıldıkları için vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Buradaki amacımız manen doymak. Sayın vekilim ve belediye başkanlarımız burada hem iftarlarını açıyorlar hem de vatandaşlarımızla görüşüyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da