AK PARTİ BÜNYAN İLÇE BAŞKANI

AK PARTİ BÜNYAN İLÇE BAŞKANI

ÖZKAN ALTUN´DAN TEŞEKKÜR

AK Parti Bünyan İlçe Başkanlığının 6. olağan kongresinde başkanlığa seçilen Özkan Altun, teşekkür mesajı yayımladı. İlçe Başkanı Altun kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşları ve Bünyan halkına ayrı ayrı teşekkür etti.

Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun "AK Parti Bünyan ilçe Teşkilatı 6. Olağan Kongremize başta mesaj göndererek bizleri onurlandıran Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,Başbakanımız Binali Yıldırım ve Çevre Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki beyefendi olmak üzere Kongremize katılarak bizleri yalnız bırakmayan Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız´a, MKYK üyemiz İsmail Emrah Karayel´e, Milletvekillerimiz, Hülya Nergis Atçı, Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer´e, AK parti Kayseri İl Başkanımız H.Cahit Özden´e,25.Dönem Ak Parti Kayseri Milletvekilimiz Havva Talay Çalış´a, Bünyan Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu´na, Önceki Dönem İlçe Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin Akay´a, İlçe Belediye ve İlçe Teşkilat Başkanlarımıza  Kayseri ve Bünyan´da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu ve oda başkanlarına, delegelerimize, İl Teşkilatı mensuplarımıza, tüm Bünyanlı hemşehrilerimize ve değerli basın mensuplarımıza, şahsım ve teşkilatım adına yürekten teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum" dedi.

İlçe Başkanı Altun mesajının devamında;?Dün olduğu gibi bugünden sonra da Bünyan´da AK Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda ilçemiz için birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu kutlu görev süremizde yapacağımız tüm hizmetlerimizde siz değerli Bünyanlı hemşerilerimizin dualarını esirgememesi dileğiyle herkesi en kalbi duygularımla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı