AK PARTİ ADAYLARINI KAMUOYUNA TANITTI

AK PARTİ ADAYLARINI KAMUOYUNA TANITTI

KAYSERİ KURMAYLARI TANITIMA TAM KADRO KATILDI?

   Ak Parti adaylarını kamuoyuna tanıttı, Kayseri kurmayları tanıtımda tam kadro yer aldı? AK Parti, 1 Kasım Genel Seçimleri için hazırlanan listelerde milletvekili adayı olarak gösterdiği isimleri, Ankara Arena Spor Salonu´nda düzenlediği bir programla kamuoyuna tanıttı. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu´nun bir konuşma yaptığı toplantıda adaylar tek tek sahneye çağrıldı ve Davutoğlu ile fotoğraf çektirdi. Seçim kampanyalarında kullanılacak afiş, slogan ve şarkılarında partililere duyurulduğu tanıtım etkinliğine Kayseri milletvekili adayları ve İl Teşkilatı kurmayları tam kadro iştirak etti?. 

AK Parti, 1 Kasım genel seçimlerinde yarışacak olan milletvekili adaylarını Ankara´da tanıttı. Arena Spor Salonu´nda gerçekleştirilen programda önce Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte tribündekileri selamladı. Başbakan ve eşi, kurulan platform üzerinde salonu gezerek partililere kırımızı karanfil dağıttı.
AK Parti´nin seçim müziği "Haydi Bismillah" da ilk kez Davutoğlu´nun salona girişinde çalındı. Partilileri selamlaması sırasında ise bir diğer seçim şarkısı "Davutoğlu Ahmet Hoca" şarkısı katılımcılar dinletildi..
İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan programda ilk konuşmayı, AK Parti Seçim İşleri´nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ yaptı. Bozdağ´ın konuşmasının ardından da seçim şarkısı salondakilere dinletildi.
Salonda ayrıca seçim kampanyasında kullanılacak sloganlar da afişler şeklinde salona asıldı. Afişlerde "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan", "Onlar konuşur AK Parti yapar", "Bu ışık sönmeyecek", "Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın", "Doğru karar istikrar", "Tek başına iktidar" yazılı afişler asıldı. Ana sahnede ise "İlk Günkü Aşkla, Haydi Bismillah" yazısı asıldı.
Partililer salona geldikleri illere göre yerleştirilirken Kayseri Kurmayları İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başta olmak üzere Milletvekili adayları salonda kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldılar?
Kayseri anons edildiğinde tek tek isimleri okunarak platforma gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, Avşar Aslan ve Kadir Can Gökalp Başbakan Davutoğlu ile birlikte kameralara poz verip birlikte fotoğraf çektirdiler?
HABER: C.USTEN?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı