AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ :

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ :

?DARBE GİRİŞİMİ BAŞARILI OLSA AVRUPA´NIN FAYDASINA OLACAKMIŞ? ...

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile AK Parti İl başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Engelsiz Türkiye için ?Evet´? adlı program kapsamında Anadolu Sakatlar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Etkinlikte engelli vatandaşlara seslenen Grup Başkanvekili Elitaş ?15 Temmuz da yaşanan darbe girişimi başarılı olsa idi, kesinlikle Avrupa2nın faydasına olacakmış? değerlendirmesinde bulundu?.
Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı´nın referandum çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 16 Nisan´da yapılacak´ Referandum´ öncesi toplum farklı kesimlerinden vatandaşlarla bir araya gelen Ak Kurmaylar kafalardaki soru işaretlerini kaldırarak sandıkta ?Evet? oyu kullanmaları için çaba sarf ediyorlar?
Ak Parti Gurup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ile İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´de ?Engelsiz Türkiye için ?Evet´? adlı program kapsamında Anadolu Sakatlar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Programa Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç´ta iştirak etti?
Etkinlik ?Daima Millet? başlıklı sinevizyon gösterisinin izlenmesi ile start verdi?
Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden sinevizyon gösterisinin ardından kürsüye gelerek katılımcılara referandum çalışmaları hakkında bilgiler verip onlardan referandumda ?Evet? oyu kullanmalarını talep ederek şunları kaydetti? ?15 Temmuzda hain bir terör saldırısı yaşadık. Tüm vatandaşlarımız olduğu gibi engelli kardeşlerimizde o gece meydanlarda idi. Ben burada engelli kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdi güçlü bir Türkiye için büyük bir Türkiye için istikrar için sizlerin de desteğini bekliyoruz. İnşallah 16 Nisanda yapılacak referandum çalışmalarında sizlerin de Evet oyuyla yeni bir başlangıcın temelini atmış olacağız?
Ak Parti Gurup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti´nin engelli vatandaşlarına büyük önem verdiğinin altını çizerek ?Ak Parti 2002 yılında kuruduğunda bir ilki gerçekleştirerek engelliler koordinasyon merkezini kurdu. İktidara geldiğimizden bugüne kadar 500 bin engelli vatandaşımıza bütçeden katkı sağlamak için büyük çaba sarf ettik. Engelli vatandaşlarımızın engelli kadrosu ile kamuda çalışması için büyük gayret gösterdik. Ayrıca engelli grubuna göre de farklı KPSS sınavı yaparak engelli vatandaşlarımıza büyük önem verdiğimizi bir kez daha gösterdik? diye konuştu.
Elitaş konuşmasında ayrıca, 15 Temmuz darbe girişiminde Avrupa´nın faydası olduğunu da sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı