AK KADINLAR

AK KADINLAR

?DİYABET´E DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YÜRÜDÜ?

AK Parti Kayseri İl Kadın Kollarınca ?Dünya Diyabet Günü´ vesilesi ile tertiplenen yürüyüşte çağımızın en sinsi hastalıklarından biri olan ve giderek yaygınlaşan ?Diyabet´in ileriki yıllarda kalp krizi, böbrek yetmezliği, göz sorunları, ayak yaraları ve ampütasyonları gibi ciddi rahatsızlıklara yol açtığı vurgulandı?

AK Parti Kayseri İl Kadın Kollarınca ?Dünya Diyabet Günü´ vesilesi ile tertiplenen yürüyüş sonunda ?Diyabetin´sebebiyet verdiği ölümcül hasalıklara dikkat çekilerek, koruyucu tedbirler konusunda bilgiler veridldi?

Etkinliği tertipleyen Ak Kadınlara öncülük eden İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin teşkilat mensupları ile birlikte ellerinde pankartlarla parti il binasından başlattıkları farkındalık yürüyüşünü Cumhuriyet Meydanı´nda noktaladılar?

İl Başkanı Timoçin yürüyüşün sonunda gerçekleştirdiği basın açıklamasında ?Diyabet´in nekadar sinsi bir hastalık olduğuna vurgu yaparak önleyici tedbirler alınmadığı takdirde ölümcül hastalıklara sebebiyet verdiği vurgulanarak şunları kaydetti? ?Uluslar arası Diyabet Federasyonu IDF 2017 verilerine göre, dünyada 425 milyon diyabetli yetişkin vardır. Bu demektir ki her 11 kişiden 1´i diyabet hastasıdır.2 diyabetli yetişkinden 1´ine ise teşhis konulmamıştır, Yani kişi diyabetli olduğunu bilmemektedir. Diyabet açısından risk gruplarının belirlenip hastalığın ilerlemesi önlenmediğinde hasta sayısı artmakta, başta kalp krizi, böbrek yetmezliği, göz sorunları, ayak yaraları ve ampütasyonları gibi ciddi rahatsızlıklar görülmektedir. Bu kadar ciddi komplikasyonları olan diyabetin önlenmesi ve halk sağlığının korunması için tüm dünyada diyabet farkındalığını artırmak amacıyla 14 Kasım Diyabet Günü olarak kutlanmaktadır?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı