AİLELERE EL UZATTI

AİLELERE EL UZATTI

KİMSE YOK MU DERNEĞİ YANGIN MAĞDURU AİLELERE EL UZATTI - Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi gönüllüleri elektrik kontağından çıkan yangında evleri yanan iki aileye yardım eli uzattı.

Kayseri'de elektrik kontağından çıkan yangınla evleri yanan Fidan Akpınar ve Afgan Gholam Ali Rezai Kimse Yok Mu ya gelerek yardım başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Kimse Yok Mu Kayseri Şubesi gönüllüleri ailelerin evlerinde incelemelerde bulundu.
Ailelerin acil ihtiyaçlarını öğrenen gönüllüler ilk olarak evi tamamen yandığı için komşularının tuttuğu yeni evde 3 çocuğuyla yaşamını sürdüren Fidan Akpınar'ın Gazi Osman Paşa Mahallesi'ndeki evine gitti. Aileye ev eşyası ve gıda yardımı yapan gönüllüler desteklerinin devam edeceğini söyledi. Çıkan yangında evlerinin tamamen yandığını ve komşuların yardımıyla ayakta kalmaya çalıştığını söyleyen Fidan Akpınar, Elektrik kontağından çıkan yangında çocuklarımın kitaplarına kadar her şeyimiz yandı. Eşim asgari ücretle çalışıyor. Komşularımızın desteğiyle bir ev tuttuk. Hiç kullanılacak eşyamız yoktu. Zor zamanımızda Kimse Yok Mu yardıma koştu. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Afganistan'da ki şiddet ortamından kaçıp Kayseri'ye gelen ancak çıkan yangında tüm eşyaları kullanılmaz hale geldiği için zor durumda kalan Glolam Ali Rezai'nin evine giden Kimse Yok mu gönüllüleri ailenin eksik olan eşyalarını tamamladı. Gıda ve giyim yardımı da yapılan Somayyeh Rezai yardımlarından dolayı Kimse Yok Mu gönüllülerine teşekkür etti. Ülkelerindeki kötü koşullardan kaçıp Türkiye'ye geldiklerini söyleyen Rezai, Kayseri'de tuttuğumuz ev tamamen kül oldu. Çok zor durumda kaldık. Ancak buradaki hayırseverler bizlere destek oldu. Sizlerde desteğinizi esirgemediniz. Çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti