AHİ EVRAN´DA KENTSEL DÖNÜŞÜM BRİFİNGİ

AHİ EVRAN´DA KENTSEL DÖNÜŞÜM BRİFİNGİ

KOCASİNAN BELEDİYESİ

   ´Yeni Kayseri Kocasinan´da kurulacak, Kocasinan Kayseri´nin Yeni Yüzü Olacak´ sloganıyla çalışmalarına hız veren Kocasinan Belediyesi birinci öncelikli Kentsel Dönüşüm Projesi üzerinde yoğun ve titiz biçimde çalışmaya devam ediyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Kentsel Dönüşüm Ofisi´ni ziyaret ederek vatandaşlara çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi verdi. Başkan Çolakbayrakdar, Ahi Evran´da kentsel dönüşüm uygulanacak alanlarda KİMAŞ Yönetim Başkanı Kazım Nuralan, Başkan Yardımcıları Mehmet Everekli, Ali Bulu, Gökhan Doruk, Mahalle Muhtarı Battal Elbaşı ve vatandaşlarla birlikte incelemelerde bulundu.
Kentsel dönüşüm uygulanacak mahallelerle ilgili çalışmalarda çok önemli mesafeleri aştıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"Ahi Evran Kentsel Dönüşüm Projesi´yle ilgili Bakanlar Kurulu´ndan karar bile çıktı. Biz insan ve proje odaklı projelere yoğunlaştık. Ahi Evran, Yunus Emre, Alsancak ve Seyrani başta olmak üzere kentsel dönüşüm projelerimizde çok hızlı bir gelişim içindeyiz. Baharla İnşallah Ahi Evran´da temel atacağız" dedi.
Ahi Evran Projesi´ni en ince detaylarına kadar vatandaşlara anlatan Başkan Çolakbayrakdar şu bilgileri verdi:" Kayseri´de ilk Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü´nü biz kurduk. Hemen Kentsel Dönüşüm Master Planı hazırladık, ve ilk etapta 9 bölge belirledik. Ahi Evran Projesi hızla devam ediyor. Bu proje Kayseri´nin en önemli Kentsel Dönüşüm Projesi olacak Türkiye çapında örnek olarak gösterilecek."
Kendisini yoğun ilgiyle ve coşkuyla karşılayan vatandaşlara sıcak salep dağıtan Başkan Çolakbayrakdar," Proje bitince inşallah sıcacık evinizde ağız tadıyla huzurlu bir hayat süreceksiniz. Bize güvenin, zorluğun büyük bölümünü atlattık, kolay kısmı kaldı" şeklinde sözlerini tamamladı.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi