AGÜSPOR PLAY-OFFTA

AGÜSPOR PLAY-OFFTA

YARI FİNALE YÜKSELDİ

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi temsilcimiz AGÜ Spor da bayanlar play-offta 3.karşılaşmada Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde Orduspor ile karşı karşıya geldi. AGÜ Spor, mücadeleden 75-73 galip ayrılarak play-offta bir üst gruba yükselerek Fenerbahçe ile eşleşti.

AGÜ Spor, bayanlar Basketbol play-offun 3. maçında Orduspor'u konuk etti. İlk devreyi 10 sayı önde kapatan AGÜ Spor, mücadeleyi 75-73 kazanarak play-offta yarı finale yükselen taraf oldu. AGÜ Spor, play-off yarı final mücadelesinde ise Fenerbahçe ile karşılaşacak.

AGÜSPOR 75-73 ORDUSPOR

AGÜ Spor karşılaşmaya Pınar Demirok, Tanisha Wright, Gabriela Marginean, Mirna Mazic ve Lara Sanders ilk 5'i ile başladı. Orduspor ise AGÜ Spor karşısına Tan White, Miray Şahin, Bahar Öztürk, Megan Frazee ve Iva Perovanovic beşlisi ile çıktı. Karşılaşmanın ilk sayısı ise Orduspor'dan geldi. 1. çeyrekte ilk 5 dakika sonunda, AGÜ Spor:7 - Orduspor: 8'lik skor ile devam etti. İlk periyot ise 42-32 AGÜ Spor'un üstünlüğü ile tamamlandı. Devreyi 10 sayı farkla kapatan AGÜ Spor, soyunma odasına galip giren taraf oldu.

Karşılaşmanın 3.periyodunda ise ilk 3 dakikalık zamanda fark 8 sayıya indi. 3. çeyrek skoru ise AGÜ Spor:57 - Orduspor:51 oldu. Son periyota 8 sayı farkla giren AGÜ Spor, karşılaşmayı 75-73 kazanarak play-offta yarı finale yükselen taraf oldu. AGÜ Spor, yarı final müsabakalarında ise Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma sonrası konuşan Baş Antrenör Ayhan Avcı ise, Ordu takımı zor takımmış. Büyük yüzdelerle oynadılar. Sezonda da böyle oynasalardı ilk 3'e girerlerdi. Söylenecek bir şey yok ilk amacımıza ulaştık. Şimdi Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe'ye karşı bu sahada galip gelmiştik. Orduspor'u tebrik ediyorum. Bu oyun ile yenemeyecekleri takım yoktu. Sayı farkı da önemli değil. Bundan sonra Fenerbahçe'ye hazırlanacağız” diye konuştu.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu