AGÜSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

AGÜSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

AGÜSPOR 88-70 ORDUSPOR

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 7.hafta mücadelesinde AGÜ Spor, sahasında Orduspor´u konuk etti. Taraftarının da desteğini arkasına alan AGÜ Spor, sahadan 88-70´lik galibiyetle ayrıldı.

7.hafta karşılaşmasında AGÜ Spor, Orduspor Sportif´i sahasında konuk etti. AGÜ Spor sahaya Honti, Gray, Pınar Demirok, Zoi Dimitrakou ve Lara Sanders ilk 5´i ile çıktı.
Maça istediği gibi başlayan AGÜ Spor, ilk çeyreği 21-17 önde kapattı. AGÜ Spor, 2.çeyrekte zaman zaman istediğini yapamasa da, üstünlüğünü korudu. Son 18 saniyeye 40-40´lık beraberlikle giren AGÜ Spor, devreyi ise 43-40 önde kapadı.
3.çeyreğe hızlı başlayan AGÜ Spor, sayı farkını 5´e yükseltmesine rağmen bu periyotu 59-59´luk beraberlikle tamamladı. Son çeyrekte ise AGÜ Spor, baskısını artırdı ve rakibi karşısında 88-70´lık skora uzandı. Bu galibiyet ile ligde moral seviyesi üst düzeye ulaşan AGÜ Spor´da Baş Antrenör Ayhan Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamada, ?Kazandığımız için mutluyuz. Ancak daha iyi olacağız. 3.periyotta takımda bir durulma oldu. Ancak bu durumu son periyotta kendi lehimize çevirdik. Bu maçta da yine eksiklerimizi gördük. Daha iyi çalışmamız ve daha güçlü olmamız gerekmekte? dedi.



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti