AGÜSPOR, OYUNUYLA BEĞENİLDİ

AGÜSPOR, OYUNUYLA BEĞENİLDİ

HAZIRLIK MAÇLARININ SONUNCUSU; ERCİYES CUP

   Agüspor, Erciyes Cup maçlarında ortaya koyduğu oyunu ile basketbol severlerden geçer not aldı. İlk maçında Canik Belediyespor´u ikinci maçında ise Yakın Doğu Üniversitesi´ni yenen bayanların ortaya koydukları performans ligin başlamasına bir hafta kala yeterli bulundu.
Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı, Erciyes Cup turnuvasında ortaya koyduğu performansla lige hazırım mesajı verdi. İlk maçında Canik Belediyespor ile karşılaşan AGÜ, uzun süre geride götürdüğü maçı dördüncü periyottaki oyunu ile kazanmayı başardı. Bu maçta Esra Ural 16 sayı, 16 ribaunt ile double double yaparak maça damgasını vuran isim oldu. Karşılaşmaya Agüspor, tutuk başlayınca konuk ekip, peş peşe bulduğu sayılar ile ilk periyotta 10 sayı fark attı. İkinci periyotta oyuna denge kuran Potanın Sultanları, soyunma odasına 12 sayı geride girdi. Maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koymaya başlayan Kayseri Agüspor, zevkli ve çekişmeli geçen maçın 3. periyodunu 8 sayı önde tamamlayarak aradaki farkı 4 sayıya kadar indirdi. Son periyotta rakibine oranla daha iyi oynayan ve sayı üreten Kayseri Agüspor, bu periyotta rakibine 7 sayı fark atarak maçı 3 sayı farkla kazanmayı bildi.
Erciyes Cup´ta 2.gün maçında Yakındoğu Üniversitesi ile karşılaşan temsilcimiz maçı 80-76 kazanarak 2´de 2 yaptı. Her iki maçta da rakiplerine oranla üstün oyun sergilese de potada yaşanan sıkıntılar aradaki farkın açılmasını engelleyen tek etkendi. İkinci maçta da Pınar Demirok 23 sayı ile yıldızlaştı. Bu maçta Honti ise 15 sayı 7 asistle bir diğer etkili olan oyuncuydu. AGÜ Spor Erciyes Cup´ın son gününde ise Mersin Bşb. ile karşılaştı.



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti