KADINLAR TÜRKİYE KUPASI BASIN TOPLANTISI

KADINLAR TÜRKİYE KUPASI BASIN TOPLANTISI

ÇELİK, ?KAYSERİ CAZİBE MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR?

2?5 Mart tarihleri arasında Kayseri´de organize edilecek Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası´nın basın toplantısı, Kayseri Mahallesi´nde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in katılımı ile gerçekleştirildi.
Tarihi Kayseri Mahallesi´nde gerçekleştirilen Kadınlar Türkiye Kupası basın toplantısına Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş, BGD, Edirne Belediyesi Edirnespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi takımlarının temsilcileri ve Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Aydın Şerbetçioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.
ŞERBETÇİOĞLU, ?KAYSERİLİLER BASKETBOLA DOYACAK?
Toplantının açılış konuşmasını yapan Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Aydın Şerbetçioğlu şöyle dedi: ?Kayseri ticaretin başkenti olarak bilinirdi. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım ve daha önceki belediye başkanlarım sayesinde, Kayseri sanayi baş şehri oldu. Sanayi şehri oldu. Sağlık şehri oldu. Turizm şehri oldu ve spor şehri oldu. Daha geçen gün Dünya Snowboard Şampiyonası Kayseri´de yapıldı. Çarşamba gününden itibaren Bilyoner Kadınlar Basketbol Ligi Türkiye Kupası 8´li finalleri Kayseri´de yapılacak. 4 günlük bir süreç yaşanacak. Kayserili basketbol severler, basketbola doyacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Mustafa Çelik´in değerli destekleri ile bu turnuva burada yapılıyor. Çok teşekkür ediyorum. Kayseri´nin Dünya´ya tanıtımında, bu tür organizasyonlar çok iyi oluyor. Tüm taraftarları bekliyoruz. En iyi olan kupayı kazansın.?
ÇELİK, ?KAYSERİ CAZİBE MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise şunları söyledi: ?Kayseri her alanda olduğu gibi sporda da cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Her alanda derken altını çizerek söylüyorum, hem tesisleşmesi ile hem de sporcuları ve spor adamları ile lider bir şehir olma niteliğini taşıyoruz. Yerel kaynakları kullanarak en çok spor tesisi ve proje üreten şehir Kayseri´dir. Bunu söylerken altını dolduruyoruz. 33 bin kişilik stadyumu yapan tek şehiriz. 8 bin kişilik spor salonu. Olimpik yüzme havuzu. Okullara yaptığımız tesisleri saymıyorum. Bir Erciyes´e yaptığımız proje var ki sadece Türkiye´de değil Dünya´da örneği yok. Şuana kadar 200 Milyon Euro´nun üzerinden yatırım yaptık. İçerisinde, onlarca pist, mekanik tesis, şuanda 110 km´si hazır olan pistimiz var. İçerisinde bulunan tüm yapıları biz, yerel kaynaklarla yaptık. Bu tesisleri yapıyoruz ve tüm Türkiye´ye örnek oluyor. Bu tip tesisler yapılınca, bu tip organizasyonların yapılması hak oluyor. Bu organizasyonun Kayseri´de yapılmasını sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Geçen hafta Erciyes´te Dünya Şampiyonası yapıldı. Bütün davetliler Erciyes´i çok sevdi. Şimdi de Erciyes´te uluslar arası şampiyona yapılıyor. Bu haftada, duyurusunu yaptığımız, Türkiye Kupası maçları oynanacak. Tabii ki bizim yaptığımız tesislerde oynanıyor. Bu sayede Kayseri bir cazibe merkezi oluyor. Bu tür organizasyonlarla marka şehri olma yolunda ilerliyoruz. Kayseri´ye Dünya şampiyonası günü, kırktan fazla ilden insanlar geldi. Basketbolda da büyük ilgi göreceğimize inanıyorum. Takımlarımız, bizlerin yaptığı bu tesislerde bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar. AGÜ Spor gibi bir takımımız var. Rekor üstüne rekor kırıyor. AGÜ Spor, 7 senedir en fazla seyirci çeken takımımız. Salonların dolu olması, bizlerin doğru işlere imza attığını gösteriyor. Spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.?
Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası, 2 Mart´ta oynanacak olan Hatay Büyükşehir Belediye-Fenerbahçe maçı ile başlayacak. Zorlu mücadele saat 13:00´da başlayacak. (SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti