AGÜ REKTÖRÜ İHSAN SABUNCUOĞLU

AGÜ REKTÖRÜ İHSAN SABUNCUOĞLU

“BAŞLADIĞIMIZ BU YOLDA İNŞALLAH SİZLERİ 2018 YILINDA MEZUN ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ”

Abdullah Gül Üniversitesinde (AGÜ) 2013-2014 eğitim-öğretim yılının açılış töreni yapılırken, törende konuşan Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü İhsan Sabuncuoğlu, “Başladığımız bu yolda inşallah sizleri 2018 yılında mezun etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.
Abdullah Gül Üniversitesi kampusunda düzenlenen açılış törenine Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü İhsan Sabuncuoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kardeşi ve işadamı Macit Gül, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Törende açılış konuşması yapan Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü İhsan Sabuncuoğlu, “Bugün mütevazi bir şekilde açılış törenimizi yapıyoruz. İnşallah gerçek açılışımızı Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapacağız. Eğitime yeni başlamanın verdiği bir heyecanla sizlerle birlikteyiz. Bu yıl Abdullah gül Üniversitesine çok iyi öğrenciler aldık. Bu açıdan sizleri hakikaten kutluyorum. Hepiniz girdiğiniz sınavdan ilk 30 bine giren öğrencilersiniz. Bu çok büyük bir başarı. Umarım yakaladığınız başarıyı burada da sürdürürsünüz” diye konuştu.
Abdullah Gül Üniversitesini kazanan öğrencilerin 5 yıllık bir eğitim alacağını belirten Sabuncuoğlu, “Umut ediyoruz ki 2018 yılının Haziran ayında hepiniz mezun olursunuz. Çok iyi öğrencilersiniz. Başladığımız bu yolda inşallah sizleri 2018 yılında mezun etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Şunu unutmayın ki sizler aslında yeni kurulan ve hedefleri olan üniversitenin ilk mezunları olacaksınız. Türkiye, son 10 yılda büyük yol katetti. Sizin mezun olduğunuz yıllarda ülkenin çok daha iyi yerlerde olacağınız öngörüyorum. Bundan 10 - 20 yıl önce mezun olanların sıkıntısını yaşamayacaksınız. Daha çok ferah içindeki Türkiye`de mezun olacaksınız” diye konuştu.



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye