AGÜ, YARI FİNALİN İLK MAÇINDA KAYIP

AGÜ, YARI FİNALİN İLK MAÇINDA KAYIP

AGÜSPOR 55?68 TANGO BOURGES

Bayanlar Euro Cup yarı final ilk maçında AGÜ Spor, sahasında Tango Bourges Basketbol´u konuk etti. AGÜ Spor, yarı final karşılaşmasının ilk ayağında sahadan 13 sayı farkla 55-68 ayrıldı.
Bayanlar Euro Cup yarı final mücadelesinde AGÜ Spor, sahasında Tango Bourges Basketbol´u konuk etti. Yarı finalin ilk maçında AGÜ Spor, hızlı başlamasına rağmen sahadan 55-68 mağlup ayrılarak şansını rövanş maçına bıraktı.
Karşılaşmanın ilk çeyreğini 15-12 önde kapatan AGÜ Spor, ikinci çeyrekte ise sayı üretmede zorlandı ve Tango Bourges karşısında devreye 27-30´luk skor ile geride girdi. İlk yarıda AGÜ Spor´da en etkili isim ise Chelsea Gray oldu. Gray, 11 sayı 5 ribaund ile ilk yarıya damgasını vurdu.
Karşılaşmanın 3.periyodunda da AGÜ Spor, hücum alanında sayı kaybetti ve bu periyodu 42-47 geride kapadı. Son periyotta ise toparlanma çabası sergileyen AGÜ Spor, son 2,37 saniyeye 7 sayı geride girdi. Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte ise AGÜ Spor, taraftarı önünde yarı finalin ilk maçında Tango Bourges Basketbol´a 55-68 yenilerek sahadan ayrıldı.
AGÜ Spor´da Chelsea Gray 16 sayı 7 ribaund, Zoi Dimitrakou 14 sayı, Sanders 10 sayı 4 ribaundla mücadele etti. Euro Cup bayanlar yarı final mücadelesinin ikinci ve rövanş müsabakası ise 25 Mart Cuma günü Bourges kentindeki Le Prado Spor Salonu´nda oynanacak. (spor servisi)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti