AGÜ SPOR´UN ADI KAYSERİ BASKETBOL OLDU

AGÜ SPOR´UN ADI KAYSERİ BASKETBOL OLDU

KIRMIZILI-BEYAZLILAR, SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

AGÜ Spor´un yeni adı Kayseri Basketbol oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Geleceği konusunda yaz başından bu yana toto oynanan AGÜ Spor´da değişim zamanı geldi. Temsilcimizin yeni adı Kayseri Basketbol oldu. Temsilcimizin yeni sezondaki ilk hedefi ligden düşmemek. 

Geride kalan sezonda mali ve yönetimsel kriz ile boğuşan AGÜ Spor, sezonu 10.sırada tamamlayarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Temsilcimiz yeni sezon öncesi ise tam bir belirsizlik içinde kalmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından takımın adının değiştiği ve ilimizin lokomotifi olan iki firmanın sponsorluğu ile yoluna devam edeceği netleşmeye başladı. Kırmızı-beyazlı ekip yeni sezonda Kayseri Basketbol ismiyle ligde yer alacak. Sezon hazırlıklarına başlayan ekibin başında Baş Antrenör olarak Ayhan Avcı yer alacak.

Kayseri Basketbol´un sponsorları ise AGÜ ile davalık olan Bellona grubu ve Kayseri Şeker olacak. Başkan Çelik´in onayı ile kolları sıvayan Kayseri Basketbol yönetimi, ilk olarak ligde kalmayı garantilemek istiyor. Temsilcimiz yeni sezonda genç ve maliyeti düşük oyuncularla sahada yer alacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in gayretlerinin önemli olduğunu belirten taraftarlar da, böylesi bir kulübün yok olmaması adına yapılan çalışmaları desteklerini ve ilimiz yöneticilerinin bu tavırlarının basketbol camiasına hayırlı olmasını dilediler. 

Kayseri Basketbol transfer çalışmalarını aynı sıra hafta sonunda Mersin´de yapılacak olan Özgecan Turnuvası´na da katılacaklar.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak