AGÜ SPORLU MİNİKLER GELECEK VAAD EDİYOR

AGÜ SPORLU MİNİKLER GELECEK VAAD EDİYOR

2009 DOĞUMLU 40 SPORCU HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ ÇALIŞIYOR

AGÜ Spor A takımı ile sıkıntı yaşasa da alt yapısı ile gelecek vaad ediyor. Antrenör Birol Taşçı nezaretinde çalışan 2009 doğumlu sporcuların ilk hedefi gelişim takımında yer almak.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi temsilcimiz AGÜ Spor alt yapısı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Farklı yaş gruplarında eğitim veren AGÜ Spor´un gözdesi ise 2009 doğumlu sporcular oldu.

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 1,5 saat antrenman yapan minikler, antrenman tempoları ile de parmak ısırtıyor. Spor yapmanın keyfini yaşayan minik sporcular, aynı zamanda hedeflerine ulaşmak için sıkı çalışıyor.

Geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalışıyoruz diyen Antrenör Birol Taşçı, şöyle dedi:  ?Şimdi bu 2009 grubunda yeni yaptığımız tarama ve ölçümler sonucunda 40 tane öğrencimiz var. 40 öğrenci 1 buçuk aydır çalışıyoruz. Haftanın 3-4 günü düzenli idman yapıyoruz. Bu 40 kişiden 20 kişisi daha çabuk algısı açık olan ve basketbola yeteneği olan çocuklar. Diğerleri de aynı şekilde çalışmalarına devam ediyor ama bu grubumuz daha çabuk ilerleyen ve geleceği olan sporcular, hedefi olan sporcular. Belki gelecekte Kayseri´de bayan basketbolunun önderi olacak çocuklar. Çok iyi gidiyoruz, çalışıyoruz, herşeye bilimsel olarak devam ediyoruz. Kendi kaynaklarımızla, dışarıya ihtiyaç kalmadan, kendi çocuklarımızla takımlara oyuncu yetiştirmek, yukarıya doğru. Bu çocukların gelecekteki gösterdiğimiz hedef, ilk başta gelişim takımında oynatmayı düşünüyoruz ve bölgesel takımlarında, daha sonraki gidişatlarına göre bir plan program dahilinde bu çocukları değerlendiricez inşallah. Çünkü baya bir dikkat çekmeye başladılar. Koordinasyon olsun, algı olsun, yetenek olsun. Hepsi çok iyi bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.?

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev