AGÜ SPOR, SON SANİYEDE

AGÜ SPOR, SON SANİYEDE

AGÜSPOR 77-75 USK PRAHA


Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), Euroleague B Grubu 8.maçında Çek ekibi USK Praha´yı konuk etti. Zorlu mücadele, son saniyeye kadar çekişmeli geçerken, Agüspor taraftarının da desteği ile karşılaşmayı 77-75 kazanmasını bildi.
Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor (AGÜ Spor), Euroleague mücadelesinde sahasında Praha´yı konuk etti. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanan karşılaşmaya Kayserili basketbol severlerinde ilgisi yoğun oldu.

Agüspor maça, Sanders, Zoi, Honti, Mazic ve Gray ilk beşi ile başladı. 1.periyotun ilk beş dakikası iki takımın birbirine üstünlük sağlama mücadelesi ile geçti. Ardından taraftarın desteğini arkasına alan Agüspor, Gray ve Zoi Dimitrakou ile bulduğu basketlerle bu çeyreği, 26-18 önde tamamladı. 2. Periyota da iyi başlayan temsilcimiz rakibine karşı büyük üstünlük sağladı. Güçlü hücum hattı ile Zoi ve Mazic´le bulduğu basketlerle, bu periyotta 11 sayı fark yakalasa da devreyi 48-34 önde tamamladı.
3.periyota hızlı başlayan taraf ise Praha oldu. Praha, bu periyotun ilk 5 dakikasında farkı kapattı. Ancak Agüspor, ilk 5 dakikanın ardından bulduğu sayılarla, 3. Periyotu 65-58 önce tamamlayan taraf oldu. Final periyotunda ise kıyasıya mücadele yaşandı. Seyircisinin desteğini bu periyotta daha çok hisseden Agüspor, maçı son saniye basketi ile 77-75 kazanan taraf oldu.
Zorlu mücadelenin en skorer ismi ise 22 sayı ile AGÜ Sporlu Zoi oldu.

 



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı