AGÜ SPOR´DAN RUSLARA ÇELME

AGÜ SPOR´DAN RUSLARA ÇELME

AGU 68 - 54 UMMC EKATERİNBURG

 

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ( AGÜ Spor ) Euroleague 2015-2016 sezonu 6. haftasında konuk ettiği Rus ekibi UMMC Ekaterinburg´u 68-54´lük skorla mağlup etti.

Agüspor, sahasında Rus Ekibi Ekaterinburg´u konuk etti. İlk yarısını geride tamamladığı karşılaşmayı Agüspor, 68-54 kazandı ve final-four için avantaj elde etmiş oldu. Kırmızı-beyazlı ekip karşılaşmaya, Katalin Honti ? Chelsea Gray ? Zoi Dimitrakou ? Janel McCarville ve Lara Sanders beşiyle çıktı.
Maçın ilk periyoduna iyi başlayamayan ve istediğini sahaya yansıtamayan Agü, ilk periyodu 25-15 geride tamamladı. İlk yarıya da 36-30 geride giren temsilcimiz Agüspor, taraftarın desteğini de arkasına alarak 3.çeyreğe hızlı başlayan taraf oldu ve bu periyodu 50-46 önde tamamladı. Final periyodu Rus ekibi için tabiri caizse, yıkım periyodu oldu. Rus ekibi bu periyotta, sadece 8 sayı üretebildi. Temsilcimiz Agüspor, güçlü savunması ve attığı üçlüklerle maçtan 68-54 galip ayrılan taraf oldu.
AGÜ Spor´da, Sanders 19 sayı 9 ribaund 4 asist, Janel McCarville 14 sayı 6 ribaund 4 asist, Pınar 10 sayı 3 ribaund, Mazic 8 sayı 5 ribaund, Zoi 6 sayı 5 ribaund 4 asist, Gray ise 6 sayı 6 ribaundla öne çıkan isimler oldu. Bu sonuçla Ekaterinburg´a ilk yenilgisini yaşatan ve 6. maçında 4. galibiyetini elde eden kırmızı-beyazlı ekip, gruptaki 7. maçında ise 9 Aralık´ta Wisla Can-Pack takımına konuk olacak.

 



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var