AĞIRNASLI NİNEDEN DUA

AĞIRNASLI NİNEDEN DUA

"KANIMIZ DÖKÜLMESİN, BAYRAĞIMIZ İNMESİN"

Kentin Ruhunda Mimarsinan konulu düzenlenen etkinlikte Ağırnaslı Makbule Öztürkkan nine yaptığı konuşmada katılımcılara duygulu anlar yaşattı. 

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv. Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesinde düzenlenen Kentin Ruhunda Mimarsinan konulu etkinlikte bölge halkına yaptıkları ziyarette 90 yaşındaki Makbule Öztürkkan ile sohbet ettiler.
Ağırnas Neslihan Parkında gerçekleştirilen Kentin Ruhunda Mimarsinan etkinlikte bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda katılımcılara pilav ikramında bulunuldu.
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv. Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesinde düzenlenen tören sonrası Ağırnas ve Bağpınar bölgesinde halkı ile sohbet ederken Ağırnas da oturan 90 yaşındaki Makbule Öztürkkan ninenin duası karşısında duygulu anlar yaşadılar.
90 yaşındaki Makbule Öztürkkan kendisine hal hatır soran Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Hv. Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´a şunları söyledi:
?Allah Vatanımıza, milletimize, memleketimize dirlik ve düzen versin. Allah kazalardan, belalardan korusun. Kanımız dökülmesin, bayrağımız inmesin. Vatanımız düşmanların eline kalmasın. Her zaman beş vakit namazında hep dua ederim. Vatanımı, memleketimi çok severim. Sizlerle iftihar ediyorum ?
Bu dua karşında duygulan protokol duygulu anlar yaşadı. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise bu dua karşında söylenecek söz olmadığını belirterek ? Milletimizin senin dualarına ihtiyacı var? dedi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı