AFSKD BAŞKANI ŞAHİN OLDU GENEL KURUL, KONYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AFSKD BAŞKANI ŞAHİN OLDU GENEL KURUL, KONYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Ampute Futbol Spor Kulüpler Derneği (AFSKD) 1. Olağan Genel Kurulu Konya’da gerçekleşti. Grand Otel’de yapılan genel kurula Faruk Şahin tek liste ile girdi ve tüm delegelerin oyunu alarak yönetim kurulu başkanı seçildi.

 

Ampute Futbol Spor Kulüpler Derneği 1. Genel Kurul toplantısı Konya’da Grand Otel’de gerçekleşti. Melikgazi Belediye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin, 21 delegenin oyunun tamamını alarak başkanlığa seçildi.

 

Ampute futbolunun daha da gelişmesi için olanca güçleriyle mücadele ettiklerini ve edeceklerini ifade eden Başkan Şahin, şöyle dedi: “Dünyanın en popüler branşın futbol olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda Ampute futbolunda hem Dünyada hem ülkemizde her geçen gün önemini daha da artırmış oluyor. Elde edilen Avrupa ve Dünya şampiyonlukları milli derecelerimiz göz doldurmaktadır. Burada bulunan kulüp yöneticilerimizin başarılarıyla bu sonuçlar gelebiliyor. Kulüpler birliği olarak bundan sonraki süreçte tüm kulüplerimizin müşterek sorunlarını en iyi çözüm yolu ile halletmeye çalışacağız. Branşımızın iyileşmesi için büyümesi için ve kalitesinin yükselmesi adına fikir ve projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. 6 ay içerisinde bildiğiniz üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun misafiri olduk. Bir proje hazırladık, kendilerine bunu sunduk.  Trabzonspor, Etimesgut Belediyesi ve Esen Gücü Spor Kulübü gibi takımların yöneticilerinin yardımıyla bakanımıza arz edilen bu proje kabul edildi ve en kısa zamanda da projemizin hayata geçmesini umut ediyoruz.”

 

Dilek ve temennilerin ardından yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Ampute Futbol Spor Kulüpleri Derneği Yönetim Kurulu listesi şu şekilde;

Başkan: Faruk Şahin

Başkan Yardımcısı: İzzet Soydabircan-Ali Yanaç

İlhan Elmalı

Oktay Yıldız

İsmail Temiz

Faruk Kuzu



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’