ADAY ADAYI RİFAT YILDIRIM:

ADAY ADAYI RİFAT YILDIRIM:

"GÜN VEKALET VERME GÜNÜDÜR"

HABERİ İZLE

Talas Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Rifat Yıldırım, "Gün vekalet verme günüdür" dedi.
Talas Belediyesi esi Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Rifat Yıldırım, "Milletvekili aday adayı profilinde şüphesiz adayların meslek ve kariyer olarak vizyonunu geliştirmiş olmalı. Yani burada acemilik yaşanacak dönem değil de sahaya inip iş yapacak bir aday olmalıdır. Adaylıklarda bu yönleri ile beraber siyasete değer katma noktasında da fikir üretme ve partisini güçlendirme noktasında da bir değer katmalıdır. Adayın kendisinin bir tabanının oy noktasında partisini güçlendirecek gerçeklerin olması lazımdır. Bunlar önemlidir. Bir insan vardır çok istisnaidir, doğrudur. Onun belki siyaseten partisine değer katma noktasında bir yanı olmayabilir. Çok istisnaidir ama. Değilse ortalama bir aday olarak bakıldığında biz partiye nasıl değer katar dediğinizde biz başkanlık sistemini hedeflemiş bir parti olarak baktığımızda çok fazla oya ihtiyacımız olduğunu görüyoruz.Her partide bu oy hedefi vardır. Ama bizim şehir olarak AK partinin kalelerinden biri olan şehirlerden bir tanesiyiz.
Yıldırım ayrıca, "Biz sınavımızı iyi vermeliyiz. Bu anlamda da iki dönem üst üste görev yaptığımız ilçe ki bugün şehrin üçüncü büyük ilçesidir. Yani kendi adıma baktığım noktadan çok daha güçlü bir noktada olduğunu görüyorum . Yalnız o ilçeyle sınırlı değiliz. Her bölgeden partimize değer katma noktasında başarılı bir süreç yöneteceğimizi düşünüyorum. Teşkilatlarımızın yapısını çok iyi tanıyoruz. Oradaki emekçilerin durumlarını çok iyi biliyoruz. Oradaki kan uyumu ve kaynaşmayı çok iyi yapacağımızı düşünüyorum. O zaman şüphe yok ki şeçimde çok randımanlı ve verimli çalışacağımızı gösterir. Bu süreçle beraber partimize vereceğimiz bu enerji ile beraber partinin daha şevkle çalışacağını gösteriyor. Siyasi anlamda da bireysel anlamda da birey anlamında da bir avantaj içerisindeyiz. Bu iki yönüyle siyasete hizmet etme ve değer katma noktasındaki başlıktan sonra partimizn bütünleşerek sahaya çıkıp halkımızla bütünleşerek çalışacağız ve gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.
`Gün vekalet verme günüdür` diyen Yıldırım, "Elbette halkın oyu esastır. Ama inanıyorum ki yeni bir başarı elde edeceğiz. Yeni Türkiye de başlangıç göstereceğiz. Tüm hemşehrilerimizden, dostlarımızdan, gönüldaşlarımızdan öncelikle dua istiyoruz. Sonrasında destek istiyoruz. Gün vekalet verme günüdür. Bu vekalet çok kıymetlidir, istikararın korunması adına ülkemizin gelecekte daha büyük başarılara imza atması noktasında bizler hazırız" diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı