ADAY ADAYI HATİCE KURT

ADAY ADAYI  HATİCE KURT

İLÇE TEŞKİLATLARINI ZİYARET ETTİ

HABERİ İZLE

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt Develi, Tomarza, Yeşilhisar, Yahyalı ve Hacılar AK Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek İlçe başkanları, belediye başkanları ve teşkilat üyelerine adaylık çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt, AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Kurt'un ilk ziyareti Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık'a oldu. Burada Işık ile bir süre sohbet eden Kurt, daha sonra ilçe teşkilatına geçerek Tomarza AK Parti İlçe Başkanı Davut Şahin, Kadın Kolları Başkanı Funda Kural ve ilçe teşkilatı ile görüştü.

Burada teşkilat üyelerine hitap eden Kurt, adaylık süreciyle ilgili bilgiler verdi. İHH gönüllüsü olarak ülkemiz ve dünya yetimleri üzerine yaptığı çalışmalarla bilinen Kurt, bu çalışmalarını politikada yer alarak farklı bir zemine taşımayı hedeflediğini söyledi.

Tomarza ziyaretinin ardından AK Parti Develi İlçe Teşkilatına geçen Kurt, Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve Develi Kadın Kolları Başkanı Ümmühani Kaliber ile hasbihal etti.

Adaylık çalışmalarını ve milletvekili kimliğiyle gerçekleştirmek istediklerini anlatan Kurt'a destek olacaklarını belirten Develi İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Durukan ve Kadın Kolları Başkanı Ümmühani Kaliber, Kurt'a çalışmalarında başarılar diledi. 

Hatice Kurt'un bir sonraki durağı ise Yeşilhisar İlçe Teşkilatı oldu. Kurt, Yeşilhisar İlçe Başkanı Abdullah Sami Ceylan'ın nezaretinde ilçe teşkilatına bir konuşma gerçekleştirdi. Kurt'un konuşmasının ardından söz alan İlçe Başkanı Ceylan, bu topraklarda yetişen insanları mecliste görme arzusunda olduklarını söyleyerek, teşkilatın bu yönde bir eğilim içerisinde olduğunu söyledi.

Kurt'a çalışmalarında başarılar dileyen Ceylan, hayır temennilerinde bulundu.  Kurt, Yeşilhisar ziyaretinin ardından Yahyalı'ya geçti.

Yahyalı İlçe Başkanı Avukat Ahmet Büber ve Yahyalı İlçe Başkanı Esat Öztürk ile görüşen Hatice Kurt, İHH bünyesinde yaptığı çalışmaları anlatarak destek beklediğini aktardı. Ardından Yahyalı İlçe Teşkilatına geçerek burada bir sunum gerçekleştiren Kurt, burada yaptığı konuşmada son zamanlarda aile yapısında meydana gelen tahribata dikkat çekti. Asıl amacının da bu aile yapısında meydana gelen tahribata çözüm üretmek olduğunu söyleyen Kurt, teşkilat üyelerinden destek beklediğini kaydetti. Kurt'un son ziyaret ise Hacılar İlçe Teşkilatı oldu. Teşkilat üyelerine kendini tanıtan Kurt daha sonra neden aday olduğunu anlattı. Gerçekleşen sunumun ardından Kurt, teşkilat üyelerine dinleme nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, selamlayarak ayrıldı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı