ADAY ADAYI BÜLENT ÜNSAL

ADAY ADAYI BÜLENT ÜNSAL

TARIM VE HAYVANCILIKTA ÖNCELİKLİ HALE GELMESİ ÇOK ÖNEMLİDİR

HABER İZLE

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, 10. Tarım Fuarı`nda açılan Kocasinan Ziraat Odası ve Pınarbaşı Ziraat Odası`nın standını gezdi.
İlk olarak Pınarbaşı Ziraat Odası`nın stantını gezen AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, burada Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ülker ile sohbet etti. Pınarbaşı`nın tarım ve hayvancılıkta gelişmesi için çalışacaklarını söyleyen Ünsal, "Pınarbaşı`nın en büyük sıkıntısı tarım ve hayvancılık noktasında çok gerilemesinin olmasıdır. bundan sonra ki süreçte inşallah sizlerle beraber çalışıp güzel organizasyonlar ile tarım ve hayvancılık üzerine çalışmalar yapacağız" dedi.
Pınarbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ülker de, "inşallah muvaffak olursunuz. Bu bize vermiş olduğunuz destekleri de bire bir yaşarız. Sayenizde bizim bölgemizde de bir şeylerin yapıldığını görürüz" ifadelerini kullandı.
Ünsal, daha sonra Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş`i ziyaret ederek çiftçilerin sorunları hakkında bilgiler aldı. Burada konuşan Ünsal, "Böyle Organizasyonlar Kayseri ve Türkiye için önemlidir. Tarım ve hayvancılığın kalkınması özellikle ilçelerimizin geleceği anlamında çok önemlidir. Kayseri merkez olarak sanayi şehri ama ilçelerimiz ve köylerimiz dahil ziraat ile geçiniyorlar. Biz tarım ve hayvancılığın önemli olduğunun bilincindeyiz. İnşallah mecliste olabilirsek sizin bu çalışmalarınıza her türlü destek vereceğimizin sözünü veriyoruz. Sizlere yardımcı olmak için de elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizim telefonumuz 25 yıldır aynıdır. Sizlerin her zaman emrinizde oluruz. Çiftçimizin ve köylümüzün her zaman emrinde oluruz" diye konuştu.
Ünsal ayrıca, "Kayseri`nin civarındaki bütün iller tarım ve hayvancılık konusunda tarım ve hayvancılık konusunda teşvik bölgesiyken, Kayseri sanayi şehri adı altında bu ön plana çıkmadı. İnşallah Kayseri`nin de tarım ve hayvancılıkta teşvik bölgesi haline gelmesi ve kalkınmada öncelikli bölge haline gelmesi çok önemlidir" diye konuştu.
Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, fuar hakkında Ünsal`a bilgiler verdi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı