ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA SÜRESİ SONA ERDİ

ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA SÜRESİ SONA ERDİ

İLGİ BEKLENENDEN AZ GERÇEKLEŞTİ?

   Milletvekilliği aday adaylığı için başvuracak olan kamu personelinin istifaları için tanınan süre saat 17.00 itibarı ile sona erdi ? Adaylık için istifa eden personel sayısı beklenenden az gerçekleşirken 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti Listesinde yer alan ve 26. Dönem aday adaylığı için nasıl hareket edecekleri merak konusu olan Halil Ergen ve Aydın Kalkan istifa etmezken, Avşar Aslan Sağlık Bakanlığı´nda ki görevinden ayrıldı?
26. Dönem aday adaylığı için kamu personeline tanınan istifa süresi saat 17.00 itibarı ile sona erdi? Beklenenin aksine aday adaylığı için kamudaki görevinden istifa eden kişi sayısı beklenenden az gerçekleşti? 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti listesinde yer alan ve milletvekili seçilemeyince kamudaki görevlerine geri dönen Halil Ergen ve Aydın Kalkan aday adaylığı için istifa etmezken, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Planlama Daire Başkanlığı görevini yürüten Avşar ASLAN görevinden ayrıldı?
CHP Kayseri aday adaylığı için kamuda görev yapan her hangi bir isim istifa etmezken, Mhp Kayseri adaylığı için Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç.Dr. Ali Cesur Onmaz´ın görevinden ayrıldığı öğrenildi?
Öte yandan çç dönem yasağından kurtulan AK Parti´li 70 eski milletvekilinin bir bölümü de tekrar siyasete dönme imkanı sağlandığı siyaset kulislerinde kulaktan kulağa yayılırken sayıları 25´e yaklaşan bu isimler arasında ilimiz eski milletvekilleri Taner Yıldız, Sadık Yakut ve Mustafa Elitaş´ın da yer aldığı konuşuluyor? Ancak parti içinde güçlü olan bu isimlerin büyük çoğunluğunun partinin zayıf kaldığı illerde liste başı yapılması düşünüldüğü de yine kulislerden sızan bilgiler arasında yer alıyor?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı