ADANA DEMİR

ADANA DEMİR

İÇ SAHADA YENEN GOL ORTALAMASINI YÜKSELTTİ

HABERİ İZLE

PTT 1.Ligi'nin 22.haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden ve karşılaşmada kalesinde 3 gol gören Kayserispor, bu maçtan sonra kendi sahasında yediği gol sayısını yükseltti. Kayserispor Genel Sekreteri Nuri Çifçi açıklamalarda bulunarak genel durumu değerlendirdi.

PTT 1.Ligi'nin 22.haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk eden ve karşılaşmada kalesinde 3 gol gören Kayserispor, bu maçtan sonra kendi sahasında yediği gol sayısını yükseltti.Ligde sezon başından bu yana kendi evinde yediği gol sayısı 5 iken, Adana Demirspor karşılaşmasından sonra bu sayı 8'e yükseldi. Ligde 21 hafta boyunca kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda en fazla 1 gol yiyen Kayserispor, Adana Demirspor karşılaşmasından elde ettiği skorla bu istikrarını koruyamadı. Ayrıca Kayserispor sezon başından bu yana kendi sahasında oynadığı 11 lig maçında mağlubiyet yüzü görmezken ligin 4. haftasında Samsunspor'la oynadığı karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı. Adana Demirspor beraberliği ile beraberlik sayısını 2'ye çıkaran Kayserispor'un henüz sahasında mağlubiyetinin bulunmuyor olması ise sahasında namağlup unvanını devam ettirmesini sağladı.

GENEL SEKRETER ÇİFÇİ, AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Oynanan son karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Genel Sekreteri Nuri Çifçi şu açıklamalarda bulundu: Kendi sahamızda yaşadığımız 2. beraberlik aslında kazandığımız bir maçı kaybettik diyebilirim. Ama neticede futbol oynuyorsunuz. Öndeyim diye rehavete kapılmanın anlamsız olduğunu da bir kez daha görmüş olduk. Bu tarz maçlardan sonra skora ya da yapılan hatalara takılıp kalmanın bir anlamı yok. Hatalardan ders çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. Her ligde yaşanabilir durumlar. Kayserispor büyük bir takım inşallah hak ettiği Süper Lig'e yükselecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak