Adana hazırlıklarında sona gelindi

Adana hazırlıklarında sona gelindi

Kayserispor, taktik ağırlıklı çalışıyor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 12.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak olan temsilcimiz, taktik ağırlıklı çalışıyor.

Süper Lig’de 12.hafta Vavacars Fatih Karagümrük-Galatasaray karşılaşması ile başladı. 12.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor’u konuk edecek.

Hafta başında bu yana Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, çalışmalarda sona geldi. Teknik Direktör Çağdaş Atan gözetiminde çalışan temsilcimiz, taktik ağırlıklı çalışma yapıyor. Oyuncuları ile yakından ilgilenen Atan, taktik çalışmalarda oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Yukatel Kayserispor, Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını cumartesi günü yapacağı antrenman ile sonlandıracak ve maç saatini beklemeye başlayacak. 12.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 19 puanla 7.sırada yer alırken Adana Demirspor ise 22 puanla 2.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor karşılaşması, 30 Ekim Pazar günü RGH Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 17:00’de başlayacak olan karşılaşmada, Volkan Bayarslan, Saygın Ögel ve Bora Özkara hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı