?ACIMA DUYGUSUNDAN ÖTE SAHİP ÇIKMAK ÖNEMLİ?

?ACIMA DUYGUSUNDAN ÖTE SAHİP ÇIKMAK ÖNEMLİ?

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç,Gülük Mahallesi´nde bulunan Safa Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi´ni ziyaret ederek,okulda eğitim gören engelli öğrencilerin derslerine konuk oldu.Başkan Büyükkılıç´a öğrenciler büyük sevgi gösterisinde bulunurken, Hatice Özdemir isimli öğrenci kendi elleriyle yaptığı bereket kuşunu hediye etti.
Orta ve ağır derece zihinsel engelli çocukların iş becerilerini öğrenerek uyguladıkları Safa Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi´nde 120 engelli öğrenci eğitim görüyor.
Eğitim ve Eğitimcinin dostu olarak mahalle gezilerinde mutlaka o bölgede bulunan okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç ? Öğrencilerimizin derslerine de konuk oluyor, öğrencilik günlerimize bir nebzede olsa geri dönüyor, o günleri yad ediyoruz.Bugünde mahallelerimizdeki yatırımlarımızı inceleme gezisinde yolumuz orta ve ağır derece zihinsel engelli çocuklarımızın iş becerilerini öğrenerek uyguladıkları Safa Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi´ne düştü. Burası hem meşguliyet, hem eğitim, hem de beceri açısından çocuklarımız için önemli bir merkez.Engelli yavrularımız toplumumuzun bir geçeği.Onları göz ardı edemeyiz.Engellilerimize acıma duygusundan öte gereken şartları sağlayıp sahip çıkmak doğru olanıdır. Daha önce okulumuzun çevre düzenleme çalışması yaparak fiziki şartlarını iyileştirdik. Bundan sonrada belediye olarak üzerimize hangi görev düşerse yapmaya hazırız.? dedi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti