ACİL SERVİS GÖREVLİLERİNE `ÖĞRETMEN DAYAĞI` İDDİASI

ACİL SERVİS GÖREVLİLERİNE `ÖĞRETMEN DAYAĞI` İDDİASI

Refika Küçükçalık İlköğretim Okulu`nda rahatsızlanan öğrenciyi hastaneye götürmek isteyen 112 Acil Servis görevlileri, okulun bazı öğretmenleri tarafından darp edildiklerini ileri sürdüler.

Kocasinan İlçesi`ndeki Refika Küçükçalık İlköğretim Okulu`nda 8`inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki E.H`nin rahatsızlanması üzerine okul yöneticileri, 112 Acil Servis`ine ihbarda bulundu. Okula gelen sağlık ekibinden ambulans sürücüsü Cesur T. ile Acil Tıp Teknisyeni Halil E., rahatsızlanan kız öğrenciyi ambulansa götürürken, bazı okul öğretmenleri ile tartışmaya başladı. Sağlık görevlileri, okulda görevli öğretmen oldukları belirtilen kişilerin kendilerini yumrukladığını iddia ettiler. 112 Acil Servis görevlileri, okulda rahatsızlandığı belirtilen öğrenciyi Kayseri Araştırma ve Eğitim Hastanesi`ne götürdüler, ardından da polis merkezine giderek, kendilerini dövdüklerini iddia ettikleri öğretmenlerden şikayetçi oldular.
Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okulda meydana gelen olayla ilgili okul yöneticisi ve öğretmenlerle görüştüklerini, olayın soruşturulduğunu bildirdiler.
Okuldaki öğretmenler, rahatsızlanan öğrencinin ambulansa konulması sırasında sağlık görevlileri ile bir tartışma yaşandığını, sağlık görevlilerine herhangi bir saldırı ya da hakaretin söz konusu olmadığını ifade ettiler.



Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı