AÇIK LİSE EK SINAVI BAŞVURULARI

AÇIK LİSE EK SINAVI BAŞVURULARI

31 AĞUSTOS - PAZARTESİ GÜNÜ SONA ERECEK

   27 Ağustos´ta başlayan ?Açık Öğretim Lisesi´ Ek Sınavlar için başvurular 31 Ağustos /Pazartesi günü sona erecek. 12 Eylül´de gerçekleştirilecek sınava en fazla 35 kredilik dersten girilebilecek?
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün WEB sitesinden İl Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu imzası ile gerçekleştirilen açıklamada 12 EYLÜL´de 2 oturum halinde gerçekleştirilecek olan sınava başvuruların 27 Ağustos´ta başladığı ve 31 AĞUSTOS´ta sona ereceği duyuruldu?
Açıklamada "Ek sınava Açık Öğretim Lisesi Yurt Dışı Programına, Açık Öğretim Lisesine ve Mesleki Açık Öğretim Lisesine kayıtlı öğrencilerden toplam dönemi; 8 ve üzerinde olan öğrencilerden öğrencilik durumu; aktif, donuk ve silik olan bütün öğrencilerimiz başvurabileceklerdir" ifadesi kullanıldı?
İl Müdürü Çandıroğlu imzalı açıklamada şu bilgiler yer aldı. "Ek sınav 12 Eylül 2015 tarihinde, İlimizde iki oturum şeklinde yapılacaktır. Ek sınavda öğrencilerimiz en fazla 35 kredilik dersten sınava girebileceklerdir. Ek sınav için başvurular 27-31 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Ek sınava başvuracak öğrencilerimiz ilgili banka şubelerine belirtilen tarihler arasında T.C kimlik numarası ile 20 TL ek sınav başvuru ücretini mutlaka ek sınav için açılan hesaba yatıracaklardır. Ek sınav ücretini yatıran öğrenciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek ek sınav kayıt yenilemelerini yaptıracaklardır. Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri ek sınav için kayıt yenilme işlemlerini, yüzyüze eğitim gördükleri Meslek Liselerinden yapacaklardır.Ek sınav başvuru işlemi yapan öğrenciler 31 Ağustos 2015 tarihi mesai bitimine kadar sınavına girecekleri dersleri ve sınava gireceği merkezi mutlaka sistem üzerinden seçmeleri gerekmektedir"



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı