AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI YAPILDI

AB-TÜRKİYE ODALARI ORTAKLIK HİBE PROGRAMI YAPILDI

AB-Türkiye Odaları Ortaklık Hibe Programı kapsamında hibe almaya hak kazanarak uygulamaya geçen ‘Kayseri Sanayi Odası’nın (KAYSO) Uluslararasılaşma Hizmetlerinin Geliştirilmesi’ projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Kayseri Sanayi Odası’nda düzenlenen tanıtım toplantısına Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Babaoğlu, Zaragoza Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurul Üyesi Irene Carmen ve çok sayıda sanayici katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nureddin Okandan, “Kayseri Sanayi Odası olarak Türkiye’nin Avrupa Birliği katılım sürecine tam destek veriyoruz. Günümüz dünyasında küreselleşme ile birlikte ülkeler arasındaki ticari sınırların nizami olarak kalktığı ve rekabetin daha çok ön plana çıktığı aşikardır. Bugün ülkemizin dünyasının sayılı ekonomileri arasında yer almasının en önemli nedeni özel sektörümüzün yapmış olduğu yatırımlar ve uluslar arası piyasalarda sergilediği başarılardır. Bugün sizlerle bu amaçla odamız üyesi firmalara uluslararasılaşma alanında daha fazla hizmet sunmak için yürüttüğümüz projeyi tanıtacağız” diye konuştu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Babaoğlu ise, “Bu hazırlanan projeye Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek vermeye gayret edeceğiz. Bizler çok sayıda sektörde faaliyet gösteriyoruz. Böyle bir ortaklıktan dolayı gayet memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Zaragoza Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurul Üyesi Irene Carmen de, “Bu projeye verilen destekten dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Buraya sizlere bilgi vermek için geldim. Avrupa ile önemli bağlantılarımız var. Alt yapıdaki bağlantılar sayesinde Madrid ve Barcelona’yı hızlı trenle 1 saatte ulaşıyoruz. Havaalanı ve karayolları ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Ağırlıklı olarak metal, kağıt endüstrisi, optik üretimler var. 2011 yılında krizden biraz çıkmayı başardık. 2012 yılında ekonomimiz biraz düşmesine rağmen yine iyi bir durumdayız. En temel amacımız ülkemizdeki işsizlere iş bulabilmek. Bunun için çeşitli projeler yapıyoruz” şeklinde konuştu.


‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti