A.A. BÖLGE MÜDÜRÜ IŞIK VEDA KOKTEYLİ İLE UĞURLANDI?

A.A. BÖLGE MÜDÜRÜ IŞIK VEDA KOKTEYLİ İLE UĞURLANDI?

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Ankara´ya tayini çıkan Anadolu Ajansı Bölge Müdürü ve Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Işık´a Başkent yolculuğu öncesi ?Veda Kokteyli´ tertipledi?

Etkinlikte konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya uzun yıllardır ilimizde görev yapan Işık´ın başarılı işlere imza attığının altını çizip, yeni görevinde başarılar diledi?

Ankara´ya tayini çıkan Anadolu Ajansı Bölge Müdürü ve Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Işık onuruna Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetimince tertiplenen Gazeteciler Cemiyet lokalinde gerçekleştirilen ?Veda Kokteyli´ne Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere ilimizde görev yapan medya mensupları iştirak etti?

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya etkinlikte yaptığı konuşmada ilimizde uzun yıllar görev yapan Işık´ın başarılı işlere imza attığının altını çizip, yeni görevinde başarılar dileyerek şunları kaydetti?  ?Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Tevfik Işık kardeşimiz bizim cemiyetimizin de yönetim kurulu üyesidir. Uzun süre Kayseri´de görev yaptı. Aslında Anadolu Ajansı son yerel seçimlerden sonra siyasiler tarafından eleştiri aldı. Fakat Büyük Atatürk´ün talimatı ile kurulan Ajans dün de bugün de Devletimizin bekası adına çok önemli işler yapıyor. Amerikada görev yapan Anadolu Ajansı çalışanlarımızın firari Fetö üyelerinin takibinde ifşa edilmesi adına önemli işler başarmaktadır. Kamu gazeteciliği yaptığımız için bazen tayinlerimiz çıkabiliyor. Bu manada Tevfik akardeşimiz Kayseri´de her türlü bölgede her türlü görevde bulundu. Aslında bizim mesleğimizde örnek olan kardeşlerimizden birisi. Yüksek Lisansını tamamladı, İletişim Fakültesinde dersler verdi. Keşke imkanı olan arkadaşlarımız hem saha da olsun hem de işin akademik tarafını da tamamlasalar. Ben kendisine yeni görevinde teşekkür ediyorum.  Ankara´da Anadolu Ajansı Genel Merkezinde önemli görevlerde yer alacağına inanıyorum.  Tevfik kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. ?´

Işık´da  meslek hayatına bundan böyle  Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğünde devam edeceğini hatırlatarak ?Öncelikle Veli Beye benimle ilgili görüş ve temennileri için teşekkür ediyorum. Kurumumuz da bir görev değişikliği oldu, yeni görevimiz Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğünde aynı şekilde devam edeceğiz. Gönül isterdi ki tüm meslektaşlarımı tüm kurumları ziyaret edeyim ancak vakit sıkıntısı olduğundan burada sizlerle bir aradayız. Vedalar tabii ki biraz hüzünlü oluyor. Çünkü burası memleketimiz, göreve burada başladım, Gazeteciliğe burada adım attım. Yerel televizyonda ilk deneyimimi yaşadıktan sonra Anadolu Ajansında 10 yıl muhabir olarak görev yaptım. 2 yıl Adana´da görev yaptıktan sonra tekrardan kurumuma bölge müdürü olarak geri döndüm ve 5 yıldır bu görevi sürdürüyordum. Bu süre boyunca kimseyi kırmadık, üzmedik ve bir sorunumuz olmadı. Farkında olmadan, bilmeden istemeden kırdıklarımız varsa da buradan helallik diliyorum. Buradan Veli Bey nezdinde cemiyetimize ve gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.´´ İfadesini kullandı?

Konuşmaların ardından Başkan Altınkaya, günün anısı olarak Işık´a plaket takdim ederek etkinliği noktalarken, Anadolu Ajansı eski  bölge müdürleri Mehmet Kocakahyaoğlu ve Vedat Doğan´da etkinliğe iştirak ederek  Işık´ı Başkent´e uğurladı?



2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı