Tümsiad’dan istişare toplantısı

  Tümsiad’dan istişare toplantısı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği –TÜMSİAD Kayseri Şubesince tertiplenen ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonunda Genişletilmiş İstişare Toplantısı’ geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Şube Başkanı Başkanı Osman Atıcı pandemi ve sonrasında dünya ticaretinde yatırımların azaldığı ve üretimin yavaşladığına dikkat çekip; bu durumu fırsata çevirebileceğimizin altını çizdi.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Kayseri Şubesince tertiplenen ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonunda Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na  AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Osman Atıcı, İlimiz Sanayicileri ve STK temsilcileri katıldı.                           

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜMSİAD Şube Başkanı Osman Atıcı; Pandemi ve sonrasında dünya ticaretinde yatırımların azaldığı, üretimin yavaşladığı dikkat çekerek şunları kaydetti ‘’Fırsatların ve tehditlerin iç içe geçtiği günümüz şartlarında ekonomik dengelerin lehimize çevrildiğine bütün kalbimizle inanıyoruz’’

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’da Cumhurbaşkanının ‘Türkiye Yüzyılı’ hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, bu konuda Sivil Toplum Kuruluşlarına ciddi görevler düştüğünü ifade etti.                                     

AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise  bu tür programların ‘2023  Türkiye Yüzyılı’ vizyonu açısından önemli olduğunun altını çizerken; TÜMSİAD ailesinin 21 yıldır ekonomi, siyaset ve birçok konuda yanlarında olduğunu belirten AK Parti Milletvekili  Yıldız şu bilgileri paylaştı ‘’Bu istişarenin en hayırlı başlığını bugün burada farklı yapılarda hamdolsun dile getirmiş olacağız. Bu ülkeyi idare edenler ister siyasetiyle isterse tüm yürütmesiyle beraber geçmişlerinden aldıkları tecrübeyi ileriye doğru tercüme edebildikleri kadar başarılı oluyorlar. Bugün dünya çok farklı sınavlardan geçiyor’’                                                                Toplantı günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilerek noktalandı.

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti