SAHTE POLiSLERE iTiBAR ETMEYiN

 SAHTE POLiSLERE iTiBAR ETMEYiN

KAYSERI İl Emniyet Müdürlüğü Asa¬yiş Şube Müdürü Sefa Sarıkaya düzenlediği basın toplantısında vatandaşları hırsızlık konusunda dikkatli olmalarını söyledi. Türkiye’de cep telefonu kullanılarak yapılan dolandırıcılığın ilk sırada olduğunu söyleyen

Sefa Sarıkaya, İl Emniyet Müdürlü­ğü salonunda düzenlediği basın toplan­tısında dolandırıcılık olayları ile ilgi­li kamuoyunu bilgilendirdi. Sarıkaya, Türkiye geneli dolandırıcılığın en yay­gın iletişim cihazı kullanılarak yapıldı­ğını vurgulayarak, “Bunun arkasından iş bulma vaadiyle, kapıdan satış yönte­miyle, evlilik vaadi ve falcılık ile mus­kacılık, büyücülük yöntemiyle yapılan dolandırıcılık geliyor. Polis, kesinlik­le herhangi bir vatandaşı arayarak para istemez” şeklinde konuştu.

 

Kayseri’de geçtiğimiz yıl 9 ayda 340 olan dolandırıcılık sayısında bu yıl yüz­de 7 oranında düşüş olduğunu belirten Sarıkaya, “Telefonunuzu arayıp kendi­sini polis, asker veya cumhuriyet savcı­sı olarak tanıtıp, kredi kartı bilgilerini­zi isteyenlere itimat etmeyin” dedi. Em­niyet personelinin telefonla arayıp kim­seden para istemediğine vurgu yapan Sarıkaya, “Emniyetle ilgili tüm işlemle­riniz için 155 polis imdat hattını arayın veya en yakın karakola başvuru yapın” şeklinde konuştu.

 



Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı