OKULLARI KALiTELENDi

 OKULLARI KALiTELENDi

Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzen¬lenen Toplam Kalite Yönetimi kapsamında dereceye giren okullara ödülleri verildi. Talas’ın okullarında¬ki kalitenin yüzde 90’lara geldiğini belirten İl Mil¬li Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, bu

HIDAYET Aydoğan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde gerçekleşen törene İl Genel Meclisi Başkanı Saadet­tin Aydın, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, İlçe Milli Eği­tim Müdürü İhsan Köker, Melikgazi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, okul müdürleri, öğret­menler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Toplam Kalite Yönetimi hakkında bilgiler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, amaçlarının daha iyi şartlarda öğrencilerin yetişmesini sağlamak ol­duğunu söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ise Talas’taki okullarda eğitim kalitesinin yüzde 90’lara ulaştığını belirterek, bundan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Öğrencilere istedikleri yer­den girebilecekleri, internetten ücretsiz ders takip sistemini hediye eden Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker’e teşekkür eden Ceylan, “Türkiye’de eğitim üst seviye­lere geldi. Bunda Kayseri’nin de büyük katkısı bu­lunmaktadır” dedi.

 

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ise, eğitime her zaman katkıda bulunduklarını belirterek, bu çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

 

Konuşmaların ardından Toplam Kalite Yöneti­mi projesinde dereceye giren 2 kategoriden 6 oku­la ödülleri verildi. Projede ekip kategorisinde “Kan­kam” çalışmasıyla Süleymanlı köyündeki Mehmet Muammer Belük Çok Programlı Lisesi öğrencile­ri birinci, Başarı projesiyle Reşadiye Yurttaşlar İl­köğretim Okulu ikinci, Geri Dönüşebilen Mucize­ler projesiyle de Nesrin Boysan Ana Okulu üçüncü oldu. Kurum kategorisinde ise Derviş Güneş İlköğ­retim Okulu birinciliği, Şehit Mahmut Şahin İlköğ­retim Okulu ikinciliği, Başakpınar İlköğretim Oku­lu ise üçüncülüğü elde etti. Başkan Yıldırım ve diğer protokol üyeleri, dereceye girenlere ödüllerini verdi.

 

Kayseri’nin ilk

 

milletvekili Mehmet Alim Efendi anıldı

 

BAŞKAN BEKİR YILDIZ, SİYASET AKADEMİSİ’NDE KATILIMCILARA

 

FİZİKEN, MADDEN VE FİKREN YETERLİ OLMALARI TAVSİYESİNDE BULUNDU

 

KAYSERI’NIN ilk milletvekili Mehmet Alim Efen­di, Bünyan ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Bünyan Dostları Grubu, 23 Nisan 1920’de açılan TBMM’de Kayseri milletvekili olarak gö­rev yapan Mehmet Alim Efendi’nin 88. ölüm yıl dönümünde, Bünyan ilçesindeki mezarı başında anma töreni düzenledi.

 

Grup üyelerinden Şener Serim, burada yap­tığı konuşmada, Mehmet Alim Efendi’nin kurucu mecliste görev yaptığını ve Kayseri’yi en iyi şekil­de temsil ettiğini söyledi.

Mehmet Alim Efendi’nin 30 Aralık 1923’de vefat ettiğini belirten Serim, ‘’Mehmet Alim Efendi’yi ölüm yıl dönümünde arkadaşlarımız­la mezarı başında ziyaret ederek anmak istedik. Yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisini bir kez daha rahmet ile anıyoruz’’ dedi.

 

1861 yılında Bünyan’da doğan Mehmet Alim Efendi, çeşitli yerlerde müderrislik ve vaizlik de yapmıştı.



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı