Mustafa Büyükperdah Camii ibadete açıldı

 Mustafa Büyükperdah Camii ibadete açıldı

Mülkiyeti Talas Belediyesine ait Mevlana mahallesindeki arsa üzerine hayırsever Büyükperdah ailesi tarafından yaptırılan Mustafa Büyükperdah Camii ve Naciye Büyükperdah Kur'an Kursu ibadete Cuma namazı sonrası gerçekleştirilen törenle ibadete açıldı.

Hayırsever Büyükperdah ailesi tarafından yaptırılan Mustafa Büyükperdah Camii ve Naciye Büyükperdah Kur'an Kursu’nun açılış törenine  AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye eski Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, hayırsever Büyürperdah ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.                                                                         

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın; Mevlana mahallesinin nüfus bakımından ülkenin en büyük yedinci mahallesi olduğuna dikkat çekerek, yapılan camii ve Kuran kursunun 10 bin kişiye hizmet vereceğini ifade etti.             

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da yapılan camii ve kuran kursunun hayırlı olması temennilerinde bulunurken, ilimizde yaşanan depremler nedeniyle vatandaşların tedirgin olmaması gerektiğini belirterek şunları kaydetti  “ Ne olur abartmayalım, ne olur sosyal medyadaki dedikodulara itibar etmeyelim. Bilim adamlarının, resmi makamların dışındaki açıklamalara itibar etmeyelim. Çünkü tedirginlik oluşuyor, insanlar huzursuz oluyor. Kayserimiz için bilim adamlarının söylediği 5 civarında bir depremle ilgili yakın zamanda İncesu ve Hacılar bölgesi olmak üzere hareketlilik söz konusu oluyor. Bunu takip ediyoruz. Ama yapılan çalışmalarda edindiğimiz bilgiler ve bulgular Kayserimiz için tedirgin olmayı gerektirecek şu aşamada bir sıkıntı olmadığı paylaşılıyor”                                                           

Yaşanan deprem ve sel felaketleri nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet dileyen AK Parti Milletvekili Taner Yıldız ise hayırseverler tarafından yapılan camii ve kuran kursunun hayırlı olması temennisinde bulundu.                                                                           

Konuşmaların ardından kesilen kurdela ile  Büyükperdah ailesi tarafından yaptırılan Mustafa Büyükperdah Camii ve Naciye Büyükperdah Kur'an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”