KAYSERİ’YE İKİ PAŞA ATANDI

    KAYSERİ’YE İKİ PAŞA ATANDI

KOMANDO TUGAYI VE HAVA İKMALE ATAMA

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı 127 General ve Amiral’in atama kararları Resmi Gazete’nin 5 Ağustos 2020 sayısında yayımlandı. Karara göre ilimizdeki iki komutanlığa atama yapıldı. Karara göre Tuğgeneral Osman Aytaç ve Tuğgeneral Haldun Taşan’ın yeni görev yerleri Kayseri oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla resmi Gazete’nin 5 Ağustos 2020 sayısında yayınlanan kararlara göre yayımlanan kararlara görekara, deniz ve hava kuvvetleri komutanlıklarına bağlı 127 General ve Amiral’in atama yerleri belli oldu. Karara göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan 74 General, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapan 36 Amiral, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapan 17 General’in görev yerleri ve pozisyonları değişti.

Resmi gazetede yayınlanan karara göre Kayseri 1. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay’ın yerine Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan 19. Motorize Piyade Tugay Komutanlığı’nda görevli olan Tuğgeneral Osman Aytaç atandı.

Aynı karar doğrultusunda ilimizde ayrıca 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'nda da görev değişimi yaşandı. 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke’nin emekliye ayrılmasından sonra yerine Eskişehir’de yer alan Muharebe Hava Kuvveti Komutanlığı Başkanlığı Lojistik Başkanlığı Komutanlığı’nda görevli olan Haldun Taşan atandı.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor