KAYSERiLiLER DOLANDIRILIYOR

 KAYSERiLiLER DOLANDIRILIYOR

SAHTE POLiSLER CEP TELEFONUNDAN ARADIĞI 3 KiŞiYi 2 BiN 320 LiRA DOLANDIRDI Kayseri’de geçtiğimiz günlerde 3 kişi, cep telefonundan arayıp kendini polis olarak tanıtan şahıslar tarafından yaklaşık 6 bin lira dolandırmıştı. Bu kez aynı şahıslar ol¬d

MELIKGAZI ilçesi Esenyurt mahallesi Erciyes caddesin­de oturan A.A.’yı cep telefonundan arayarak kendini po­lis olarak tanıtan kişi, A.V. isimli şahsı tanıyıp tanıma­dığını sordu. Sahte polis, kendisine ait telefon hatlarına kontör yüklediğini söyleyen A.V.’yi 2 aydır takip ettikle­rini ve işin çözümü için vermiş olduğu numaralara para göndermesi gerektiğini belirtti. A.A. paniğe kapılarak sahte polise istediği 960 TL’yi gönderdi. Sonra dolandı­rıldığını anlayan A.A. polise başvurdu.

 

Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Yeni Sanayi’de bulunan bir banka şubesinde ise N.E., cep telefonundan arayarak kendini polis olarak tanıtıp, telefonunun yasa dışı yol­lardan dinlendiğini, bu işin çözümü için vermiş olduğu numaralara para göndermesi gerektiğini söyleyen sahte polislere inandı. N.E.’de bin lira gönder­dikten sonra dolandırıldığını anladı ve poli­se başvurdu.

 

Cumhuriyet mahallesi Nazmi Toker cad­desinde de A.E. ise kendini polis olarak tanıtıp kredi kartı hesabından terör örgü­tü üyelerince para aktarımı yapıldığını, bu işin çözümü için vermiş olduğu numaralara para göndermesi gerektiğini beyan eden kim­liği belirsiz şahıslara 360 TL gönderdi.

 

KAYSERİEMNİYETİNDEN UYARI

 

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların cep telefonundan arayarak kendisini po­lis olarak tanıtan şahıslara karşı uyanık olmasını isterken, kesinlikle telefondan arayan şahıslara para göndermemesi ge­rektiği hususunda uyarılarda bulundu. (İHA)

 



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı