Bakan Akar bayramlaşmaya Togg ile geldi

  Bakan Akar bayramlaşmaya Togg ile geldi

Kayseri Valiliğince tertiplenen bayramlaşma programına Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da katılımı ile gerçekleştirildi. Bayramlaşmanın yapıldığı Valilik Hizmet binasına makam aracı olarak tahsis edilen yerli ve milli otomobil Togg ile gelen Bakan Akar “Milletimizi terör belasından kurtaracak ve geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Valiliğince tertiplenen bayramlaşma programına Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da katılımı ile gerçekleştirildi.  Bayramlaşma törenine ev sahipliği yapan Vali Gökmen Çiçek ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimize vurgu yaparak başladığı konuşmasında şunları kaydetti “Deprem bölgesindeydim, Sayın Bakanım 60 gündür siz de o bölgedeydiniz ve şimdi ilimizdesiniz. Deprem bölgesinde memleketimiz birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir sıkıntı ile mücadele ediyor. Orada özellikle sizlerin de koordinatörlüğünde de mücadele verildi. Sizlerin talimatlarıyla bizler de görevliydik. Şimdi ilimizde bu sıkıntıdan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri adeta yağmur olup deprem bölgelerine yağdı. Bugün bütün o deprem bölgelerine yardım eden şehirde bayramlaşıyoruz. Bütün şehrimizin birlik ve beraberlik içerisinde girdiğimiz bayramınızı tebrik ediyor, inşallah Kayseri daha nice yıllar hep beraber böyle birlik ve beraberlik içerisinde olur”               

Kayseri’nin her zor durumda yok demeden yardıma koştuğunun altını çizen törenin onur konuğu  Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar şu konuların altını çizdi “Bugün Kayserimizde bir bayramı karşılamanın heyecanı içerisindeyiz. Bildiğiniz gibi Kayseri’deki çalışmalarımız devam etmekte ve onun ötesinde Türkiye’ye baktığımızda daha da güçlenen Türkiye için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir taraftan bu gelişmeyle alakalı çalışmalarımız sürerken, diğer taraftan ülkemizin ve milletimizin büyümesine karşı tehdit ve tehlike oluşturan terörle mücadelemiz de devam ediyor. Bütün asırların en büyük felaketi olarak karşılaştığımız depremle de mücadelemiz devam ediyor. Ekonomik mücadelemiz devam ediyor. Bu çerçevede depremle mücadelede yaptığımız çalışmalarda benim deprem bölgesinde bulunduğum süre içerisinde bütün belediyelerimiz ve özellikle Kayseri belediyelerimize teşekkür etmek istiyorum. İhtiyacımız olan günlerde oradaki depremzedelerimizin yanına Kayseri belediyelerimiz ve başkanlarımız sağ olsunlar koştular. Ellerinden geldiğince hiçbir şeye yok demeden ne var ne yoksa oraya serdiler. Bu da Kayserimizin hamiyetperververliğini gösteriyor. Tabii sadece belediyelerimiz değil, Kayserili hemşehrilerimiz ve iş insanlarımız da elinden geldiğince neyi var neyi yok ortaya koydu”     

Protokol üyeleri, valilikteki bayramlaşmalarının ardından kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.                   

Valilikte düzenlenen bayramlaşma törenine Vali Gökmen Çiçek, Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ve protokol üyeleri iştirak etti.                                         

 

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti