SAADET PARTİSİ KAYSERİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SAMET YÜCEL:

SAADET PARTİSİ KAYSERİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SAMET YÜCEL:

"MİLLETİMİZ BU KARANLIK OYUNU BOZACAKTIR"

   Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Samet Yücel, son zamanlarda artan terör olaylarını değerlendirerek, "Milletimiz bu karanlık oyunu bozacaktır" dedi.
Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Samet Yücel, basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Yücel, terör olaylarını değerlendirerek, "Çatışmalarda ve hain pusularda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Vatanımıza bayrağımıza ve kardeşliğimize göz dikmiş olan hainlerin yaptıkları haince saldırıları tüm benliğimizle lanetliyor Milli birlik ve beraberliğimizin hain ellerce bozulamayacağını defalarca bildirdik. Ülkemiz üzerinde çok kirli ve kanlı bir oyun oynandığı açıktır. Bu tehlikeli oyunun hedefi, bin yıl birlikte kardeş olarak yaşayan insanları birbirine düşman ederek ?Büyük İsrail Projesi´ni uygulamaya geçirmektir. Biz inanıyoruz ki, aziz milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe, basiret ve feraset ile her zaman olduğu gibi bu karanlık oyunu da yine boşa çıkaracaktır. Ve şu bilinmelidir ki, güvenlik güçlerimizin azmi, cesareti ve milletimizin kararlılığı karşısında hiçbir zaman karanlık emellerine ulaşamayacaklardır. Millet olarak terör belasına karşı her zamankinden daha dikkatli olmak zorundayız. Ülkemiz içinde nefret tohumları ekerek kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere karşı verilecek en güzel cevap, inancımız doğrultusunda kardeşliğimizi daha da pekiştirmek olacaktır. Terör milli bir meseledir. Bu bakımdan en başta siyasiler olmak üzere herkes, bu hassas süreçte üslup ve yaklaşımına her zamankinden daha fazla özen göstermeli, bu hassas dönem kısır siyasi çekişmelerin malzemesi haline getirilmemelidir" dedi.
Yücel, "Eli kalem yerine silah tutuşturulan gençlerimizi siyasi ilmi ve ahlaki çalışmalarımızla ve manevi kalkınma hamlemiz ile kurtaracağız.Bu gençlerimizi hain planlarına alet edenlerin planlarını bozacağız.Bu bağlamda başta hükümet olmak üzere hangi siyasi görüş hangi vakıf cemaat ve STK olursa olsun elini taşın altına koyup bir ve diri olarak manevi kalkınma hamlesine destek vermelidir. Milli Görüş Gençliği tarihten beri hiçbir ayrışmanın kargaşanın ve kardeş kavgasının içerisinde olmamıştır.Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kollarımız da siyasi parti propagandasına dönüşen, İslami çizgilerden uzak,ayrışmanın ve kardeş kavgası tohumlarının atıldığı bütün organizasyonlardan uzak kalacaktır. ´Müslümanlar kardeştir´ sloganıyla çıktığımız bu yolda Müslümanların hiçbir ayrıştırıcı tarafta yer almayıp sadece ve sadece Hakkın tarafında bulunması gerektiğini ısrarla vurguluyoruz" ifadelerini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı