8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE ÇOK SAYIDA MESAJ YAYINLANDI...

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE ÇOK SAYIDA MESAJ YAYINLANDI...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Enerji Ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Şerif Yılmaz, MHP İl Başkanı Mete Eke, CHP İl Başkanı Sadık Atila, KTO Yönetim Kurulu Başkanı M. Asaf Mehmetbeyoğlu ve MÜSİAD Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet Çolakbayra

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız mesajında,''Hem dünyada hem de ülkemizde kendilerine verilenle yetinmeyen, ufku açık, engin düşünceli kadınlar sayesinde insanlığın daha iyiye ve güzele doğru gittiğine inanıyorum'' dedi.Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği gelişme, kadına ayırdığı yer ve ona duyduğu saygı, verilen hak ve sorumluluklarla ölçülebileceğini belirtti.

Vali Şerif Yılmaz mesajında, ''Kadınlarımızın sorunlarına sahip çıkarak, kadın hakları konusunda önemli gelişmeler sağlanmaktadır. Kadın-erkek eşitliğinin gerçekleşmesi için gösterilen çabaları destekliyor, tüm vatandaşlarımızı bu konuda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye davet ediyorum'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’de mesajında, ''Her yıl kutladığımız Kadınlar Günü bu yıl da,  Kadınlarımızı sıkıntılarından, içine düştükleri bunalımdan, şiddetten, tacizden ve en
ağır bir şekilde çalıştıkları iş şartlarından iyi bir hale getiremesek de yılda bir kez de olsa göstermelik bir şekilde kadınlarımızı hatırlayama çalışıyoruz'' dedi. Eke, kadınların, yılda bir defa değil her gün, her saat anılmasının ve onlara layık oldukları ilgi ve alakanın gösterilmesinin en önemli vazifelerden biri olduğunu kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Sadık Atila, toplumun temeli olarak görülen kadınların son dönemde
şiddet olaylarıyla gündeme geldiğini belirterek, ''Kadın, geçmişi olduğu gibi yarını da şekillendirecek kişidir'' dedi.
Kadınların dinen ve geleneksel yapı itibariyle toplumun en önemli unsuru olduğunu dikkat çekerek, her platformda
kendini gösteren ve başarılarıyla dikkat çeken kadınların çalışma hayatında da aktif olarak rol oynadıklarını kaydetti.

MÜSİAD Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “8 Mart günü, kadın sorunlarının kamuoyunda tartışılması için önemli bir vesiledir. Kadınlarımızın iş dünyasında daha aktif olmasını arzu ediyoruz. Kariyer planlarında yüksekleri hedefleyen kadınlara toplumsal destek vermek, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefleyen ülkemizi daha da güçlendireceğine inanıyorum” dedi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Asaf Mehmetbeyoğlu’da, ''Türkiye’nin, kadınlarını ekonomik güce ortak etmeden gerçek anlamda gelişmiş bir ülke olmasını bekleyemeyiz'' dedi. Açıklamasında, kadınların toplumdaki siyasi, sosyal ve ekonomik statüsünün güçlenmesinin; demokratik gelişmişliğin ve toplumsal refah seviyesinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu ifade etti.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”