800 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

800 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay oda olarak bu yılda maddi durumu iyi olmayan 800 öğrenciye ücretsiz servis hizmeti yapacaklarını duyurdu. Ay; 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Meslek ve Anadolu Liseleri`ndeki çif

Kayseri Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay yeni eğitim yılı faaliyetleri ile ilgili olarak  haber ekibimize yaptığı değerlendirmede  2014-2015 eğitim yılının açılmasıyla servisçi esnafının yoğun bir şekilde çalıştığını vurgulayarak  yaşadıklarını bazı sıkıntılardan dile getirdi. Ay ; eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Meslek ve Anadolu  Liselerindeki çift çıkışların  servisçi esnafının  hizmet kalitesini  düşürdüğünü  iddia etti.

Yaşanan  tüm olumsuzluklara rağmen sorunsuz bir sezona girdiklerinin altını çizen  Ay  sözlerinin devamında  geçtiğimiz yıl  maddi durumu iyi olmayan 650 öğrenciye ücretsiz servis hizmeti verdiklerini  hatırlatıp" Bu yılki hedefimiz  800 öğrenci "diye konuştu.

 

İL Emniyet Müdürlüğü ile   işbirliğinde düzenleyecekleri eğitim programı hakkında bilgiler veren Ay şunları kaydetti....  "794 öğrenci servis aracımız var hepsinin kalitesi çok yüksek seviyede araç güvenliği en ön plana çıkararak çalışmalarımıza devem ediyoruz. Ay araçlarımızda araç güvenliği en ön plana çıkmaktadır buna bağlı olarak araçlarımızda araç takip sistemiyle beraber güvenlik kameraları da faaliyettedir. Yaptığımız bu hizmetle fark yarattığımıza inanıyoruz değerlendirmesinde bulundu. Ay, ayrıca önümüzdeki hafta il emniyet müdürlüğü ile birlikte sadece sezonun başında değil 9 aya yayılacak bir eğitim programı hazırladıklarını bununda Türkiye’de bir ilk olacağını sözlerine ekledi. Oda başkanı ay yaşadıkları bir diğer sıkıntının adrese dayalı sistemin dışına çıkıldığı zaman zaman zaman sıkıntıların yaşandığını belirtti. Ay servisçi esnafının öğrenciyi evinin kapısından alıp okul kapısına kadar bırakmak zorunda olduğunu belirterek sıkıntı yaşanması durumunda  şikayetlerin değerlendirileceğini belirtti. Yavuz ay son olarak geçtiğimiz  yıl 650 civarında maddi durumu iyi olmayan öğrencilere ücretsiz servis hizmeti yaptıklarını belirterek okul idarecilerinin durumu iyi olmayan öğrencileri tespit edip kendilerine bildirmesi durulunda bu yılda aynı uygulamayla yaklaşık 800 öğrenciye aynı hizmeti sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi."



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”