7 YILDIR DİNMEYEN GÖZ YAŞI

7 YILDIR DİNMEYEN GÖZ YAŞI

Aktur ailesi 7 yıl önce zorla aracaından indirilerek kaçırıldığını idda ettikleri oğulları Ünsal Akdur için göz yaşı döküyorlar.. Kaçırıldığında 28 yaşında olan ve o gün, bu gündür kendisinden haber alınamayan oğullarının bulunması için çalmadık kapı bıra

5 Ağustos 2007`de Yenişehir semtindeki kanal boyunda aracının önü kesilerek zorla araçtan indirilip başka bir araçla kaçırıldığı iddia edilen ve o gün bu gündür kendisinden haber alınamayan Ünsal Akdur`un anne babası  oğulları için göz yaşı döküyorlar... Turgut Reis mahallesinde market işletmeciliği yapan ve aaynı zamanda düğün salonlarında müzisyen olarak hayatını kazanan Ünsal Akdur``un bulunması için çalmadık kapı bırakmnadıklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirten baba Galip Akdur haber ekibimize yaptığı açıklamada yedi yıl önce yaşananları anlatırken oğlunda ayrı geçen zamnın omuzlarına çöken ağırlığı ve yüzüne yansıyan keder aslında her şeyi tek tek dillendiriyordu... Baba Akdur olayı kısaca özetlerken şunları aktardı..  "Oğlumla beraber market çalıştırıyordum. Ekstra olarak düğünlere gidiyordu. Kayıp olduğu günde düğün salonundan telefon geldi. Oğlum giyindi kuşandı düğün salonuna gitti. Düğün bittikten sonra beni marketten alıp Yenidoğanda ki evimize bıraktı. Sonrasında evine gitti. Görgü tanığının  anlattığına göre siyah renkli transit arcın içindeki kimliği belirsiz şahıslar oğlumun aracının önünde kırmışlar. Araçtan inen bir kişiyle sözlü sataşma olmuş. Ardından 4-5 kişi daha gelmiş ve  olay büyümüş. En sonunda kavga ettikleri kişiler oğlumu  arabaya zorla bindirip  götürmüşler. O gün bugündür olayın üzerinde  7 yıl geçti ve oğlumdan ne bir haber, ne bir iz var”

Vali Orhan Düzgün  ve Emniyet Müdürü İbrahim Kulular `dan da oğullarının bulunması için özel ekip talep eden  baba Galip Akdur, gözyaşlarına boğulurken oğlunu bulması için Ankara’ya gittiğini hatırlatıp “Çalmadığım kapı kalmadı. Hiçbir neticeye ulaşamadım. Sürekli aranıyor deyip gönderiyorlar. Artık dayanıcak gücüm kalmadı” ifadesini kullandı.

59 yaşindaki Anne Gülbeyaz Akdur ise 7 yıldır kayıp olan oğlu için gözyaşları döktüğünü, başka çarelerinin kalmadığını belirtti. Gözü yaşlı anne yaşadığı acıyı ve yaşananları anlatırken göz yaşları sel olup aktı.... “ Kaybolduğuna dair  bir ipucu da mı olmaz bu böyle olur mu? Oğlum  kayıp. Biz de böyle perişanız. Ağlaya ağlaya yatıyor, ağlaya ağlaya kalkıyoruz. Aslan gibi babayiğit kayıp. Bir kadından şüphelendik. Kadının ifadesini aldılar bişey çıkmadı. Başka kimseden de şüphelenmiyoruz. Yavrum işten eve, evden işe gidiyordu. İnşallah Allah bir yerden çıkarır diye o güvenceyle sabrediyoruz. Bir umitle bekliyoruz”

Ünsal Akdur`un kaçırıldığı tarihte hamile olan eşinin üç ay sonra doğum yaptığı, ardından da çocuklarını alarak babaevine döndüğü ve sonrasında evlendiğini belirten gözü yaşlı anne bu durumun acılaının üzerine tüy diktiğini vurgulayarak, kaybolduğunda 13 yaşında olan kızını önceki gün nişanladıklarını belirtip yaşadıkları trajedinin geride kalanları nasıl yaraladığını  anlatarak  yetkililerden  yardım istedi..



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor