7. FOTO SAFARİ YARIŞMASI YAHYALI´ DA YAPILDI.

7. FOTO SAFARİ YARIŞMASI YAHYALI´ DA YAPILDI.

Yahyalı Cumhuriyet Meydanı´nda yapılan açılış töreniyle başlayan 7´nci Aladağlar Foto Safari Yarışması, pazar günü Kapuzbaşı Şelaleleri´nde tamamlandı.

 Üç günlük yürüyüş parkurlarında 75 fotoğrafçı ve doğaseverlerin katılımlarıyla gerçekleşen foto safari doğa harikası Aladağlar, Yedigöller, Hacer Ormanları ve Kapuzbaşı Şelaleleri´nde sürdü. Yarışma sonrası katılımcılara Aladağlar Milli Parkı Ziyaretçi Tanıtım Merkezi´nde Katılım Belgesi verildi.

Foto Safari Yarışması´nın Kapanış Töreni´nde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk şunları ifade etti: ? Ben burada Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum gerçekten bir Yahyalılı gibi bizim ilçemizle ilgilendi, bizim turizmimiz var bir enerji üstüyüz, her türlü değerimizle ilgilendiği için ben Sayın Valimizin huzurunda İlçe Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Biz yerel yöneticiyiz değerlerimizi ön plana çıkartmak için gece gündüz çalışıyoruz, 41 mahallemiz var, en uç noktada Ulupınar Mahallemiz Aladağlar Milli Parkı Ziyaretçi Tanıyım Merkezi gibi çok güzel bir tesisi kazandırdıkları için ben Valiliğimize, Milli Parklar Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Ben her zaman söylüyorum, Kayserinin 16 tane ilçesi var en güzel ilçesi Yahyalı diye iddia ediyorum. Ben Foto Safari Yarışması´nı sadece ulusal bazda değil uluslar arası düzeyde organizasyon yapmalarını Milli Parklardan bekliyoruz İnşallah. Ben sizleri ağırlamaktan ve uğurlamaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum hepinize teşekkür ediyorum.? diyerek sözlerini tamamladı ve yarışmacılara katılım belgelerini takdim etti.

55 bin hektarlık bir alana sahip olan Aladağlar Milli Parkı içerisinde yer alan Kapuzbaşı Şelaleleri, Hacer Ormanı ve Yedi Göller gibi doğa güzelliklerinin tanıtımı için önem arz eden ve üç gün sürecek Foto Safari´ ye yerli ve yabancı 75 fotoğraf sanatçısı ve doğa severleri katılımlarıyla yarışma tamamlandı. 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı